Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Melyik póz a kedvencetek?
Ha indoklást is írnátok, megköszönném! :)
23L
Hátulról a konyha asztalra fektetve és úgy dongetni kemyen a kis puncijat....vagy a határa /asztal/ és simizni a csiklojat két kézzel.
Vagy az ülőgarniturára fektetve, kezet hatra fogva összekapcsolva, vagy a popsijára helyezni és mindenképpen a hajat húzni hogy jól pucsitson a jobb elvezetert.
De falnak támasztva is élvezetes , tartani a kis popsijat , simizjji a puncijat míg el nem ér a csúcsra....
Lovaglás is jó ha elorol ill hátulról ugrál a farkamon...
Van meg ötletem de inkább csinálom....
Próbáld ki...
Lovagló! Szemből és háttal! Szemből, mert imádok a szemébe nézni, szeretem a haja illatát, csókolni a mellét, átölelni, ilyesmik.
Háttal pedig azért, mert imádom a látványt! És iszonyúan felizgat!
45+Ffi
Ha a csaj a hasán fekszik, széttett lábakkal, és én hátulrol csinálom neki. Imádon nézni a fenekét, és érezni-látni, ahogy nekicsattanok a seggnek. Esetleg egy kis párna még az öle alá.
26F
A lány hason összetett lábbal. Indoklás 1. Háton is jó, de hasonmás.
2. Kellemesen szorít/izgató
A lány átkulcsolja a nyakam a kezével, a derekam a lábával, én pedig fogom a fenekét és fel-le mozgatom rajta álló helyzetben.
Indoklás dacára annak, hogy fárasztó, hűde domináns nak érezhetem magam, a lánynak meg imponál, hogy csak úgy dobálni tudom rajta/izgató.
Lovagló elölről vagy hátulról tükör előtt. Indoklás, mert imádom közben nézni a kedvesem.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!