Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordult már elő veletek, hogy megkívántátok a tesótok párját?
Figyelt kérdés
N2018. febr. 6. 13:09
1/8 anonim válasza:
Nem, de az én testvérem ellentétes nemű, mint én. :D
2/8 anonim válasza:
Igen, volt, hogy a bátyám menyasszonyát, de mostanában meg a párom húgát...de tudod úgy teszek mint ahogy a bölcs mondás tartja, mész a mezőn, megillatozod azt a megannyi szép virágot, anélkül, hogy egyet is leszakítanál.
3/8 anonim válasza:
Én férfi vagyok és lány testvéreim vannak, így nem.
Viszont az unokabátyám -akivel a legjobb kapcsolatot ápolom ezen a földön- barátnőjét már igen. Fantáziáltam is róla önkielégítés közben... Nem vagyok rá büszke, de ez van. A valóságban meg sosem csinálnék vele semmit...
Miért kérded?
4/8 anonim válasza:
A tesomnak nincs párja,de ha ő kivánná meg az enyémet,még nem dőlne össze a világ.Vagy többre is gondolsz?
5/8 anonim válasza:
A testvérem feleségét nem, de a feleségem nővérével már jobban el lennék.
6/8 anonim válasza:
Nem. Hálisten nagyon sz4r ízlése van:D
7/8 October15 válasza:
Nővérem van szóval én rábaztam.. XD Mondjuk hülyére kerestem magam a "menj ki a szobából fél órára" dologgal magam annonak annoján. :D
25F
8/8 anonim válasza:
Nem, mert a nővérem férje nagyon nem az esetem (gyakorlatilag pont az ellenkezője mindennek ami tetszik), így fogalmam sincs, hogy csak ez tartja féken a fantáziám vagy tényleg nem tudnék úgy tekinteni rá, mivel rokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!