Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mik a prostizás etikettjei,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a prostizás etikettjei, esetleg van e valami tanácsotok?

Figyelt kérdés
Elsőnek megyek lakásos prostihoz, mire fogyeljek oda, mit és hogy csináljak? Nagyon megköszönöm a segítséget, mert senki sem tud ebben segíteni és nem is találtam erre vonatkozóan olyan fontos információkat. Hogy tudnám például az egészségemet 100%-osan megtartani? Minden aprónak hitt részlet fontos lenne.
2018. febr. 5. 20:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Hogy tudnám például az egészségemet 100%-osan megtartani? Minden aprónak hitt részlet fontos lenne."

Egyszeruen megkeresed a lakasod egyik sarkat, odahuzol egy asztalt es bebujsz ala. Ez a legbiztosabb megoldas.

En is voltam mar ilyen nonel, akinek lehet tomni orrba-szajba, de veszelyes lassuk be. Havi szinten mennek legjobb esetben megnezetni magukat, hogy elkaptak e vmit. Tegyuk fel vizsgalat utan jon vmi beteg emberke es jol a torkaba elvez, mert manapsag azt is lehet, na azzal is elkaphat mar betegseget, ugyanis a melytorok tudtommal serti a nyalkahartyat es igy meg is van a baj. Eleg egy kis seb a szajaban eppen, es megy az ezustloveg a szajaba. Na ezzel is lehet baj. Kiszakadhat egy betegnel a gumi, hopp itt is meglehet a baj.

De talan meg igy is biztonsagosabbnak erzem, mint diszkoban ingyenqrvazni, vhogy ketesebb alakok maszkalnak oda, mint egy lakasos prostihoz, foleg manapsag mikor mindenki szetdrogozza az agyat.

2018. febr. 6. 12:52
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
Ha ilyen kenyes vagy, minek mesz ilyen retkes nokhoz? Undorito mar maga a tudat, hogy elotted hanyan kurtak rongyosra. 24/F
2018. febr. 7. 13:09
 13/16 anonim ***** válasza:
63%
Az írásod alapján nem tűnsz segghülyének. Viszont prostizni csak az igénytelenek járnak. Minek akarsz te oda menni. Menj és keríts egy csajt magadnak, ennyi.
2018. febr. 7. 13:38
 14/16 A kérdező kommentje:
Sajnos elég időhiányban vagyok, így muszáj vagyok valami gyorsabb medoldást találni és 100%-osan biztosra menni. A pénz nem számít, mármint azt nézve nem, hogy ha egy discoba meghívogatok egy csajt, simán elmegy 10-15 ezer, úgy hogy még meg se húztam:/ De azért kefélni szeretnék egy jót:D
2018. febr. 8. 09:03
 15/16 anonim ***** válasza:
73%
Aki a tisztasággal ,fürdéssel, rendtartással jön.. Hát ööö.. az nem sok biológiaórán volt bent. :D Aki "tiszta" mint a hó.. az is lehet ám beteg! Nem kell feltétlen büdösnek, és tisztátalannak lenni! A nemi betegségek nem így működnek. :D
2018. febr. 8. 15:36
 16/16 A kérdező kommentje:
Természtesen nem csak a nemi betegségekre, illetve a betegségekre gondoltam, hanem például valamiféle szag vagy ilyesmi. Az már más kérdés hogy nagy ívben elkerültem a biológiaórákat:D
2018. febr. 8. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!