Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem kielégítő számomra az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kielégítő számomra az orális szex. Van esetleg valami tanácsotok, fiúk-lányok?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok, két éve vagyok állandó kapcsolatban. A párom megtesz értem mindent, amit csak tud, többek közt az orális szexet is. Én azonban képtelen vagyok átélni ezt a csodálatos érzést, mert az ő állkapcsa elég szűk, ami miatt hosszabb távon megfájdul neki, és ezzel sokszor 1 hétre, de előfordul, hogy akár 3 hétig sem tud enni rendesen miattam. Ekkora önfeláldozást nem várhatok el tőle, elhagyni meg főleg nem hagyhatom el ezek után, de átakarom élni azt a csodás pillanatot. Hogyan lehet...lerövidíteni azt az időtartamot amíg tart, hogy képes legyen kielégíteni a vágyaimat a megerőltetése nélkül, vagy milyen kényelmesebb-kellemesebb manőverezést ismertek, amivel hosszabb távon tudja csinálni a szájával, ugyanazzal az eredménnyel? Az hogy megcsaljam, elhagyjam, semmiképpen sem lehet opció. Kérlek titeket, segítsetek.
2016. aug. 26. 23:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem itt neked kell áldozatot hoznod, és ne kérd a partneredtől hogy csinálja. neki az szerintem még kellemetlenebb ha 1-3 hétig nem tud rendesen enni miattad.
2016. aug. 26. 23:46
 2/6 RRR ***** válasza:
előtte másképp izgatnád fel magad,majdnem az orgazmusodig és utána szopna a barátnőd?
2016. aug. 26. 23:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Verjed magadnak és csak az utolsó másodpercekben add a szájába.
2016. aug. 27. 00:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez szívás
2016. aug. 27. 00:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Ez nem ezen múlik, ő is szereti ettől függetlenül csinálni, pedig nem mazoista. Viszont utána mindig csalódott lesz, hogy nem sikerül neki. És igen, szívás. Mondjuk az együttléteket szerencsére ez sem bélyegzi meg. De ettől még egyikünknek sem lesz könnyebb. A felizgatásos ötlet meg...ez viszont az ő hibája teljes mértékben. Általában én orgazmusig juttatom a kezemmel szex előtt. És miután ő a csúcsra jutott, elvárja az azonnali szexet, így én nem jutok már orális örömekhez akkor. Azt hiszem, kéne egy kis vérfrissítés mégiscsak ebbe a kapcsolatba.
2016. aug. 27. 00:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Ebből az jön le te megújjazod ő meg szopjon..
2016. aug. 27. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!