Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 cm hosszú és 3.8 cm vastag a péniszem. Miért van mégis komplexusom? Mit tegyek ellene?
Az a baj, hogy eddig 2 srácnak láttam élőben mereven és sokkal nagyobb és vastagabb volt mint nekem. Illetve egy lánnyal ia volt rossz tapasztalatom, aki amikor meglátta azt mondta hogy túl kicsi és végül nem szexeltünk.
Tudom, hogy ennyi negatív tapasztalat nem normális, hogy ekkora problémát okoz, de nem merem elővenni, meg nem merek szexelni emiatt... :/
20/f
Ne fossal nem kicsi
Bár egy kicsit vékony
Ez mind fejben dől el! A magabiztosság iszonyatosan elengedhetetlen a szexualitásban. Ne foglalkozz ilyenekkel, főleg ne hasonlítsd magad máshoz! EZ pont olyan, mintha én azon stresszelnék, hogy miért nincs olyan szép puncim, mint xy-nak.
Lesz valaki aki értékelni fogja a káreszt, főleg ha nagy cirkuszt tudsz majd vele csinálni.
(A párom se valami dorong-tulajdonos, és egyáltalán nem is érdekel, mivel 1. könnyebben tudom kényeztetni őt, 2. tökéletesen ki tud vele elégíteni)
Szóval kérlek, ne rontsd el a legszebb éveid valami buta csitri és a mádia által letuszkolt "size does matter" hülyeség miatt.:D
19/L
A női hüvely rövidebb 10 centinél.
Aki olyan miatt bánt bárkit, amiről nem tehet a másik, az retardált.
Nem az a lényeg, hogy mit mondanak, hanem hogy ki mondja.
Ezt a 3 dolgot míg élsz, ne felejtsd el.
Láttál már olyan fiút, aki felvállalta a 10 centijét?
Van 100 gyerek, abból 70-nek akkora, mint a tiéd, 15-nek nagyobb, 15-nek sokkal kisebb. Szerinted melyik halmaz fogja mutogatni? Ugye, milyen egyszerű? Te csak azt látod, hogy 2-ből 2-nek nagyobb, de azt nem, hogy a többi 8-nak akkora, vagy kisebb, mint a tiéd - persze, mivel ők inkább titkolják. Ha a 100 gyerek gatyáját lerántanád, utána hidd el, lenne bőven önbizalmad. Legyél okosabb és ehhez ne legyen erre szükség.
25/F
Azért van komplexusod, mert még mindig nem fogták fel a férfiak, hogy a méret csak egy szám. Nem ezzel teszel valakit boldoggá és kielégülté. Hiába van valakinek nagy szerszáma, ha inkább fájdalmas, mint élvezetes vele a szex, vagy hiába van nagy szerszáma, ha nem tud vele, illetve a partnerével bánni. Legyen önbizalmad, mutasd ki a partnerednek, hogy mennyire kívánod, mennyire vágysz rá, ne siesd el az előjátékot, kényeztesd minden módon, ahogy csak tudod, és hidd el, hogy tökéletes lesz veled. A méreted pedig teljesen átlagos, semmi szégyellni való nincs benne.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!