Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok hogy kezelik azt ha az új társuknak kisebb a pénisze mint az előzőnek?
Az új barátnőmmel valahogy szóba jöttek az exek, és valamelyiknek 20 cm volt. Nekem ilyen 14-15 cm. Eddig csak egy barátnőm volt, de ő velem vesztette el ezért nem voltam még ilyen helyzetben. Fog érezni különbséget? Tudom überelni az előzőt?
23/F
Én kifejezetten örültem
De nem a fszába leszek szerelmes
24N
jobb a mostani kisebb pénisszel! jobban ki tud elégíteni, mert ügyesebben használja, sőt még a nyelvét is! :)
a nagy meg többször is fájdalmat okozott.
Az exemnek nagy és vastag. Nem mértem hány cm :D
Óriási hangsúlyt kellett fektetni az előjátékra, sikosító kellett, és még így is sokszor fájt, óvatosnak kellett lenni... kutyapózban főleg.
A jelenlegi párom jóval kisebb hímtaggal van megáldva, szerintem 13cm körül lehet. Érezni a különbséget. Van, hogy annyira beindulok/nedvesedek, hogy csak enyhén érzem, hogy bennem van. Olyankor váltunk pózt. Kutya- és annak változatai, misszionárius nyakba rakott lábakkal, popsi alá párnával, lovagló pedig guggolva tutira bevált.
Teljesen ki tud elégíteni. Szerintem ne aggódj emiatt. :-)
Na, meg a jó nyelvmunka óriási pluszt jelent.
21/n
6# Ezt örömmel hallani. :) Nekem kolleganőm mesélte, hogy az exének nagyon nagy volt, hosszú. szinte alig élvezte a szexet, mert fájt neki. A jelenlegi párjával pedig a fellegekbe jár.. Szóval ő is inkább a ,,kicsi de játékos" híve ;)
Kérdező: nem a méret a lényeg, valóban. Nekem szintén 14 cm-s van, és bár nem volt sok kapcsolatom eddig, nem volt rá panasz! ;) A játékosság a fő! (egyébként megkülönböztetünk ugyebár hús-ill. vérpéniszt)
Én a 14 cm-el rendelkezem, s ha ennek ellenére (nagyon nagyon ritkán) mégis lefekszik velem valaki, azt rendszerint ezzel nem tudom kielégíteni, vagy csak annyira mintha ujjaznák. De erre nem lehet egy kapcsolatot építeni.
Pedig hidjétej el, nem a technikám rossz! Mindent csinálok amit csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!