Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak magassága és súlya befolyásolja a péniszméretet?
#10 előző pasim nem sokkal volt magasabb nálam (én 1.60 vagyok, ő olyan 1.65 volt) és 15+, ránézésre 17-18 cm volt neki, persze le nem mértem vonalzóval
úgyhogy az elméleted már itt megbukik
172 centi vagyok 76 kg 44 év és 18 cm es szerszám és 47 mm vastag
De semmi köze semmi más mérethez ezt több nőtől hallottam hogy összefüggést senki se tapasztalt
Ismerek két iker tesót egyforma a súlyuk szinte és rgy magasak és egyidősek
Az ehyik izomagyú annak 13 cm a szetszám és 3,5 cm vadtag
A másik normális kinézetü 17 cm és 46 mm vastag szerszámmal
194magas 80kg 19es farok és meg nem mondom de vastagságra is kiemelkedő 26f
Szerintem számít a testalkat és életmód. Sok hájas kövér embernek nem csak nem látszik, de olyan mintha egy ujjperc lenne ott. Ezt már több embernél is láttam h olyan rövid h még lógni se tud előre figyelő elszáradt vmi kb.
Szóval nem számít a test alkat és tömeg szerintetek. De ujjpercnyi csak a dagiknak lehet. A vékony magasakra meg ink jellemző hogy lógva is hosszú és vastag is. Nekem is lógva 13néha. Egy daginak meg állva sincs ilyen. Az meg azért nem igaz hogy eltakarja a háj mert vastagságra se nagyobbak. Kiskorom óta mai napig ezt látom.
De döntsétek el ti mennyire számít a testalkat ha nagy szörny csak vékonyaknál van a rövid vékony meg csak dagiknál
17 qz ilsen emberek valszeg hormonzavarosak. S nem azért kicsi a péniszük mert dagadtak, hanem a dagatságuknak és kis péniszüknek is megvan az oka.
De a pénisz különben is max 14 éves korig nő, tehát habszámít isnazbéletmód, ebből a szempontból akkor is csak addigm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!