Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A támogatós kapcsolatokban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A támogatós kapcsolatokban általában használnak e gumit?

Figyelt kérdés
És a támogatott fél az csak a támogatójával létesít szexuális kapcsolatot a támogatás alatt, vagy mással is?
2018. febr. 2. 09:58
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

Alap a gumi

Sőt akkor is ha tudod hogy nem lesz hosszútávú a párkapcsolatod

24N

2018. febr. 2. 11:44
 2/9 anonim ***** válasza:

Természetesen mással is lehet szexelni.

Nincs szerződés hogy csak aztal bszhatsz aki fizet.

24N

2018. febr. 2. 11:46
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
A nem elmebetegek használnak gumit. Én is csak így engedném. Lehet mással szexelni,főleg ha nem állapodtak meg abban,hogy nem. Persze titokban akkor is lehet.
2018. febr. 2. 12:11
 4/9 anonim ***** válasza:
95%

A titok mindig kiderűl.

És akkor ugrott a támogatás.

Rosszabb esetben még jól megver érte.

Nem szabad olyannal támogatói viszonyba keveredni aki ki akarja kötni hogy CSAK vele szexlhetsz

Ezekből lesznek később a zaklató Pszichopata Gyilkosok

24N

2018. febr. 2. 12:47
 5/9 anonim ***** válasza:
73%

Megegyezés kérdése.

Nekem van is ilyen támogatóm, kiszáll.

De az volt a feltétele, hogy csak velem, én pedig csak vele.

Ez amolyan szexkapcsolat már, évek óta működik.

Igaz, hogy nagy a korkülönbség, és annyira nekem nem teszik testileg sem (átlagos), de így nem szeretek bele.

Viszont minden igényemet kielégíti, ahogy én is az övét.

2018. febr. 2. 13:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Mennyit fizet neked havonta utolsó?
2018. febr. 2. 14:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Valami hasonló leányzó érdekelne engem is :-)
2018. febr. 2. 15:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Közbevetőleg igen én is keresek ilyen lányt és nem nagyon könnyű találni mert sokan nem sokkal az első randi előtt elmondják mert félnek ez valahol érthető. A gumi valóban megbeszélés kérdése, de akár egy párkapcsolatban is előfordulhat hogy a nő védekezik tehát nincs gumi és hopp egy gyerek akkor az eredménye. Sajnos páran próbálkoztak már azzal hogy mivel volt hogy nem használtunk gumit minden percben hogy több pénzt kérjenek mert gyereket várnak tőlem, mikor mondtam hogy ok indítsátok meg az eljárást akkor meg eltűntek. Az biztos azért hogy a saját és a másik egészsége a leg fontosabb volt olyan lány aki kérte hogy mutassam meg neki hogy nincs hiv a szervezetemben és mivel a véradáson végeznek erre nézve tesztet nem volt gond.
2018. febr. 5. 10:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez idővel eldől, sokat tudok erről a témáról mesélni, mert ezeket a kapcsolatokat részesitem előnyben férfiként. Nálam a támogatott csaj igen jól jár.
2018. júl. 23. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!