Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes hirdető hölggyel való találkozáskor elég, ha a hirdető oldalt használt nicknevemet használom, nem pedig a sajátomat? Elvégre ők is kitalált neveket használnak.
Jav.: neten hirdető*
Elvégre nem netet akarok kottetni.
Persze, "nagyfasz29 vagyok, a rosszlányokon írtam neked, emlékszel?"
Nem egyszerűbb emberi módon kezelni és keresztnevet használni?
Nekem pl. nagyon ritka magyar keresztnevem van, ha beírod a facebookra akkor kevesebb mint 100 találat van vele.
Szóval ha hasonló a helyzeted, akkor Te is mondj egy gyakori nevet pl. Dani.
De ha eleve gyakoribb neved van, akkor nyugottan használhatod a valódit.
Amúgy is ez fölösleges para, mert egy keresztnév alapján (meg különben sem) nem fog rád keresni.
"Szia, megjöttem, szólíts csak XxX_Johnny_XxX_2001-nek! A második x kisbetű, csak hogy tudd!
Őszintén, annak nevezed magadat ilyenkor aminek akarod!
Sokaknak én el se mondom mi a nicknevem. Feleslegesnek tartom. Névnek meg bemondom a keresztnevem (tucatnév - meg szerintem nem is érdekli ez a hirdetőket, ennyi nevet pláne nem)
Kevésnek szoktam írni előtte, én azt vallom mindig hogy aki érdekel felhívom nem irkálok. Arra az 1-2 percre nem sajnálom a pénzt. Hirdetők is ezt részesítik előnyben mivel rengeteg a komolytalan hokigép meg troll. Nem véletlen tiltja le sok az üzenetküldést.
Akinél visszajárós vagyok nyílván megjegyzi a keresztnevem meg elmenti a számom.
Nicknevem a fentiek miatt nem mondom mivel úgyse tudják mert nem levelezek velük. Viszont beszámolót mikor írok elejtek 1-2 olyan dolgot amiből lehet rájön ki voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!