Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Netes hirdető hölggyel való...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes hirdető hölggyel való találkozáskor elég, ha a hirdető oldalt használt nicknevemet használom, nem pedig a sajátomat? Elvégre ők is kitalált neveket használnak.

Figyelt kérdés
2017. okt. 19. 08:51
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Jav.: neten hirdető*

Elvégre nem netet akarok kottetni.

2017. okt. 19. 08:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Persze, "nagyfasz29 vagyok, a rosszlányokon írtam neked, emlékszel?"

Nem egyszerűbb emberi módon kezelni és keresztnevet használni?

2017. okt. 19. 08:55
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem pl. nagyon ritka magyar keresztnevem van, ha beírod a facebookra akkor kevesebb mint 100 találat van vele.

Szóval ha hasonló a helyzeted, akkor Te is mondj egy gyakori nevet pl. Dani.

De ha eleve gyakoribb neved van, akkor nyugottan használhatod a valódit.

Amúgy is ez fölösleges para, mert egy keresztnév alapján (meg különben sem) nem fog rád keresni.

2017. okt. 19. 09:01
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem ilyen vagy ehhez hasonló nevet használok. Volt már olyan nő, akivel, amikor telefonon beszéltem, visszakerdezett, hogy te vagy x...y? Azért gondoltam, hogy a talalkozaskor is ugyanazt hasznalnam.
2017. okt. 19. 09:03
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
Nem, kötelező a saját igazi nevedet bemondanod, és személyivel, lakcímkártyával igazolnod a személyazonosságodat. Egy tavalyi adóbevallás se árt, ha van nálad, de jövedelemigazolás és 3 hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat az feltétlenül kell!
2017. okt. 19. 09:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk priviben akkir elárúlhatnád ezt a neved, elolvasnám az értékeléseidet...
2017. okt. 19. 09:40
 7/11 anonim ***** válasza:
A kérdés komoly társkeresésről szól vagy örömlányokról?
2017. okt. 19. 10:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Azért a kerestrnevedet illik mondani, ha meg nagyon ritka vagy nagyon parázol, mondj bármi nevet, nem fogja ellenőrizni. Csak arra figyelj, hogy ugyanazt mondd mindig.
2017. okt. 19. 12:14
 9/11 anonim ***** válasza:

"Szia, megjöttem, szólíts csak XxX_Johnny_XxX_2001-nek! A második x kisbetű, csak hogy tudd!

Őszintén, annak nevezed magadat ilyenkor aminek akarod!

2017. okt. 19. 13:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Sokaknak én el se mondom mi a nicknevem. Feleslegesnek tartom. Névnek meg bemondom a keresztnevem (tucatnév - meg szerintem nem is érdekli ez a hirdetőket, ennyi nevet pláne nem)

Kevésnek szoktam írni előtte, én azt vallom mindig hogy aki érdekel felhívom nem irkálok. Arra az 1-2 percre nem sajnálom a pénzt. Hirdetők is ezt részesítik előnyben mivel rengeteg a komolytalan hokigép meg troll. Nem véletlen tiltja le sok az üzenetküldést.

Akinél visszajárós vagyok nyílván megjegyzi a keresztnevem meg elmenti a számom.

Nicknevem a fentiek miatt nem mondom mivel úgyse tudják mert nem levelezek velük. Viszont beszámolót mikor írok elejtek 1-2 olyan dolgot amiből lehet rájön ki voltam :)

2017. okt. 19. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!