Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vaterán vagy egyébb hírdető oldalon legális lenne feleségem használt alsóneműit pénzért árulnom?
Figyelt kérdés
Utána kérdezősködtem és úgy tűnik volna rá kereslet. Ilyenért nem szálhatna rám a NAV vagy ilyesmi?2015. okt. 19. 03:36
2/11 A kérdező kommentje:
Légyszíves ne itt hírdezsd a bojleredet.:) Én sezt a kérdést csak érdeklődő jelelggel tettem fel, hogy vajon használt pin@ szagú bugyit vennének-e fiuk ha meghirdetnémm.
2015. okt. 19. 04:12
3/11 A kérdező kommentje:
már mint a pin@ is használt meg a bugyi is amin a szagja van neki..
2015. okt. 19. 04:15
4/11 anonim válasza:
és a pin@ is eladó?
mennyi idős?
mennyire használt? :-o :-D :-D
méretei? köszi
5/11 anonim válasza:
Szia!
Szerintem a vaterán nem lehet ilyet!
Viszont a index fórum felnőtt oldalain vannak ilyen oldalak ahol hirdetnek!
6/11 anonim válasza:
Igen, az index HUSZ-ban lehet találni vevőket... egyébként a szabályzatot nézd meg a vaterán keress rá a haosnló szavakra, hogy "szex" "szexualitás" "felnőtt" stb.
Van egy olyan érzésem, hogy 18+-os termékeket, (késeken, díszfegyvereken kívül) szexuális segédeszközöket stb. nem lehet a vaterán árulni de nézd meg lehet hogy mégis.
De mondom az index HUSZ-ban taláálsz olyan fórumokat amiben már a nevében benne van a használt bugyi szó...
7/11 anonim válasza:
A feleséged ehhez mit szól? És a pinája? :)
8/11 anonim válasza:
Vaterán csomó 18+os cucc van, tehát ez nem kizáró ok.
9/11 anonim válasza:
Lehet árulni, de csak ha vonalkódos.
10/11 anonim válasza:
Illetve arra figyelj mint bármi más esetében, hogy ne minősüljön gazdasági tevékenységnek, folyamatos bevételnek. Azaz havonta 1-2 darabnál ne adj el többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!