Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők miért nem szeretitek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért nem szeretitek a vékony péniszt?

Figyelt kérdés
Legalább nem fáj nektek. Igaz, hogy nem élvezitek annyira, de most ez miatt szakítanátok egy férfival?

2018. febr. 2. 00:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
5cm az már kellően feszít
2018. febr. 2. 08:37
 12/22 A kérdező kommentje:
Oh my god... ha ez igaz, akkor talán jobb is, hogy eddig nem voltam nővel, mert úgysem működne a 3.5 cm-es farkammal :(
2018. febr. 2. 08:53
 13/22 anonim ***** válasza:
11%
Nyugi, nincs vékony pénisz, csak tág punci 😀
2018. febr. 2. 08:55
 14/22 anonim ***** válasza:
22%
Kisfiam vegyél a 3,5cm vastag f^szodra egy péniszköpenyt oszt minden rendben lesz
2018. febr. 2. 09:32
 15/22 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem élvezem vele a szexet akkor szakítanék. Az hogy vékonynak tűnik, nem jelenti azt, hogy nem lesz vele jó.
2018. febr. 2. 10:08
 16/22 anonim ***** válasza:
3%
Ott a novel van a gond, ha erzeketlen a puncija. Egy atlagos no egy ujjat is megerez, es elvez.
2018. febr. 2. 11:09
 17/22 anonim ***** válasza:
74%

"Oh my god... ha ez igaz, akkor talán jobb is, hogy eddig nem voltam nővel"

Na látod itt a probléma, hogy osztod az észt, de nővel még nem voltál.

2018. febr. 2. 11:33
 18/22 A kérdező kommentje:

"Na látod itt a probléma, hogy osztod az észt, de nővel még nem voltál."

Igen nem voltam, de kb. millió helyen azt olvasom a nők nem szeretik a vékony péniszt és a tapasztalatlan szüzeket. Nálam mindkettő igaz szóval volt miért feltennem a kérdést. Nem érzem úgy, hogy észt osztanák ;)

2018. febr. 2. 11:54
 19/22 anonim ***** válasza:
34%
Nekem is ilyen vékony mint a tied 3,5cm-es ceruza vékonyságú f#s. Igen a nők ilyenektől szabadulnak bármilyen áron, a kompenzálósdi nem fizetődik ki hosszú távon... Az átlag vastagság 4-4,5cm, és ez a legtöbb nőnek elég is..
2018. febr. 2. 12:51
 20/22 anonim ***** válasza:
93%

"Igen nem voltam, de kb. millió helyen azt olvasom a nők nem szeretik a vékony péniszt"

Azt ugye tudod, hogy a legtöbb aki ezt írta az vagy:

- szűz

- valaki aki sehogy sem tud becsajozni

- akik olyanokkal jönnek, hogy "nő helye a konyhában"

- akik akkora lúzerek, hogy már fáj

- pasik, akik még meztelen nőt sem láttak

- pasik akik már 30 évesek, de még egy randin sem voltak

- lányok, akiknek semmi tapasztalatunk nincs

és főleg, ne hidd el azt amit itt olvasol, egy anonym oldalon, ahol érdekes mód mindenki Don Juan, már ezer nőt kefélt meg és átlagban mindenkinek 23 centis farka van.

2018. febr. 2. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!