Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Péniszpumpától nem áll fel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Péniszpumpától nem áll fel?

Figyelt kérdés

Kipróbáltam egy péniszpumpát, és meglepődtem, mert nem állt fel benne a farkam, csak a makkom keményedett meg.

Pedig elvileg ennek ez lenne az egyik lényege nem?

Ez mitől lehet?

2018. febr. 1. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Ennek az a lényege hogy a vérbőség miatt kicsit megvastagodik. Nem az erekció az elsődleges feladata.

Punci pumpától én se leszek nedves

Csak duzzadtabb húsosabb lesz a nunci

24N

2018. febr. 1. 16:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Jé azt hittem csak én vagyok olyan beteg akinek van punci pumpája XD
2018. febr. 1. 19:09
 3/6 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy egymásra találtatok, és köszönöm a válaszokat :D

Abból indultam ki, hogy eredetileg sok évvel ezelőtt a péniszpumpát azoknak találták ki, akiknek merevedési zavaruk van, és olvastam is oldalakon, hogy ha azzal felpumpálják, és gyűrűt tesznek rá, akkor még az is tud szexelni, akinek amúgy nem áll fel.

2018. febr. 2. 06:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát a szívás

Illetve a vákummal való stimulálás okozhat erekciót.

De nem ez az elsődleges feladata

2018. febr. 2. 08:18
 5/6 Lassmich Ruhe ***** válasza:

Nah.. tehát ha felpattintod magadra a péniszpumpát, lassan, keveset leeresztve, majd minden alkalommal egy kicsit nagyobbra felszívatva lehet hogy nem érzed hogy fizikálisan merevedésed van, de fel tudod olyanra szivatni, mintha az lenne. Eddig fix, mert nekem is van ilyenem, és ez a része tapasztalat.

A többi csak elmélet részemről, vagy megerősít valaki aki próbálta, vagy megcáfol:

Gondolom, hogy ilyenkor ha ráteszel egy gyűrűt akkor a vér bent marad, és neki lehet pattanni vele anyának.

Nem biztos hogy ezzel túl jó érzés lesz, azt sem tudom milyen lehet így egy orgazmus, de ha valakinek merevedési problémái vannak, lehetségesnek tartom, hogy ilyen segítséggel azért mégis tud nemi életet élni.

2018. febr. 2. 08:52
 6/6 Lassmich Ruhe ***** válasza:
jajj igen, a konkrét kérdésre elfeledtem választ írni: Tehát nem áll fel benne a farkad, csak releváns méretűre fel tudod "húzatni".
2018. febr. 2. 08:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!