Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Péniszpumpától nem áll fel?
Kipróbáltam egy péniszpumpát, és meglepődtem, mert nem állt fel benne a farkam, csak a makkom keményedett meg.
Pedig elvileg ennek ez lenne az egyik lényege nem?
Ez mitől lehet?
Nem.
Ennek az a lényege hogy a vérbőség miatt kicsit megvastagodik. Nem az erekció az elsődleges feladata.
Punci pumpától én se leszek nedves
Csak duzzadtabb húsosabb lesz a nunci
24N
Örülök, hogy egymásra találtatok, és köszönöm a válaszokat :D
Abból indultam ki, hogy eredetileg sok évvel ezelőtt a péniszpumpát azoknak találták ki, akiknek merevedési zavaruk van, és olvastam is oldalakon, hogy ha azzal felpumpálják, és gyűrűt tesznek rá, akkor még az is tud szexelni, akinek amúgy nem áll fel.
Hát a szívás
Illetve a vákummal való stimulálás okozhat erekciót.
De nem ez az elsődleges feladata
Nah.. tehát ha felpattintod magadra a péniszpumpát, lassan, keveset leeresztve, majd minden alkalommal egy kicsit nagyobbra felszívatva lehet hogy nem érzed hogy fizikálisan merevedésed van, de fel tudod olyanra szivatni, mintha az lenne. Eddig fix, mert nekem is van ilyenem, és ez a része tapasztalat.
A többi csak elmélet részemről, vagy megerősít valaki aki próbálta, vagy megcáfol:
Gondolom, hogy ilyenkor ha ráteszel egy gyűrűt akkor a vér bent marad, és neki lehet pattanni vele anyának.
Nem biztos hogy ezzel túl jó érzés lesz, azt sem tudom milyen lehet így egy orgazmus, de ha valakinek merevedési problémái vannak, lehetségesnek tartom, hogy ilyen segítséggel azért mégis tud nemi életet élni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!