Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írnak olyanokat szűz srácok, hogy fizetnének, hogy vegyem el a szüzességüket?
Sok ember érdemelne jobb, teljesebb, békésebb életet. Megbecsülést, vagy csak hogy embernek nézzék és akként is bánjanak vele.
Vagy egyáltalán, hogy ne nyomorogjon, hogy ne kelljen választania, hogy lakik valahol vagy éhezik.
És igen vannak emberek akik megérdemelnék, hogy szeressék őket, törődjenek velük, foglalkoznak velük... de ez egy ilyen élet, egy ilyen ország. Vagy találsz magadnak helyet, alkalmat és jutsz amire jutsz, vagy nyomorogsz.
Aki szerencsés, annak az alap dolgokkal nem kell megküzdenie, mint mások tiszteletének, megbecsülésének kivívása, de van akinek még ez sem jutott.
Nem igazságos az élet, egyáltalán nem az. Épp ezért tudom az olyan embereket tisztelni, és felnézni rájuk akik a hátrányos helyzetük ellenére küzdötték fel magukat abba az életbe amit elérni akartak. Nem kicsi meló volt, de végül ott állnak előttünk élő példaként, hogy aki küzd magáért, az talán nem hiába teszi.
Noblesse Oblige!
10-es válaszodhoz csak annyit, hogy néhány napja pont ezt írtam én is, és két viszontválasz után rám sütötték, hogy szociopata, sőt pszichopata vagyok, akiért nem lenne kár.
ilyen ez a világ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!