Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Autóban fogunk szexelni holnap. Van bármilyen tanácsotok, tippetek?
Nekem van két érdekes autós szex élményem:
1. Nehezen találtunk helyet, végülis a kisváros tanyavilágát elhagyva megálltunk egy földesút közepén.
Nagyban ment a szex, mikor 4 fényszóró és kék villogóra letten hátulról figyemles.
Két yard 1-1 oldalról megközelitett minket , a még alló farkamra rábobtam egy pólót és kedvesen belevigyorogtam a zseblámpába...
A yard kommentje : " legközelebb húzódjanak azért félre"
2.Kis opel corsam volt, nyár volt, éjjel is dögmeleg, persze klima nem volt.
A két elsö ülésre térdelt a csaj , arccal a hátsó ülések irányában , hátulról csináltuk..
Egy idö után meguntam hogy félig ráhajolva vagyok, és egy ötlettöl vezérelve kidugtam a fejem a nyitott tetőablakon.
Tiszta nyugi volt kinn, hüvös szellő , madárcsicsergés , nyugalom..közben a szexet folytattam , még a csajt meg nem hallottam:
"Hé , hova tüntél??"
Nnya megvolt, kicsit furcsa volt ugye a pózok és a hely szűke miatt, de jó volt és izgalmas :))
Jöttek arra autók is, de nem tudom mennyit láthattak abból ami odabent folyhatott: őszintén, ha nem állnak meg kekeckedni akkor felőlem azt látnak/néznek amit csak akarnak
Köszönöm mindenkinek a tippeket, és jót nevettem néhány kommenten, made my day 😄
Ketto kérdés merul fel bennem:
1. milyen helyen csináltad, hogy autók jártak arra? Remélem nem a moziparkoloban azért :D
2. megállt valaki kekeckedni veletek? akkor elkaptak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!