Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A 4. -ből melyik az a legperverzebb vágyatok amit megvalósítnátok, vagy már esetleg át is éltetek?
1.Gangbang, több férfi kényeztet és élveztet Titeket, csak Ti vagytok a középpontban!
2.Egy olyan szendvics amiben a pasin kívül még egy csajszi van!
3.Unokatestvérrel, vagy a legjobb barátnő pasijával ágyba bújni
4.BDSM valamelyik oldala: Dominaként, Szubként vagy esetleg switchként élvezkedni!
A gangbang nem feltétlenül a fojtogatásról szól, bár tény, hogy megdolgoztatják a hölgyet.
Nekem van benne tapasztalatom, eddig minden nőnek jól esett ami történt.
Tudok róla mesélni akit érdekel.
1. 4. 2-3 Havonta nagyon kivánom és veszek részt benne. 6 férfi volt eddig egyszerre a legtöbb. De általában 3-4. Gyengédebb és keményebb aktusok kombinációja.
Bdsm gangbangban kétszer volt részem szubkent. Párommal kettesben Bdsm pedig kb. kéthetente.
2. Néhányszor volt. De inkább csak Férjem kedvéért.
3. Barátnő pasijával többször parcsereben.
Ami izgat még az a jóval idősebb (55-65) Férfiakkal szex. Ezzel a korosztállyal egyszer volt részem 3 férfival. Többször 1-2 vel.
24/N
Az elso harmat kiprobalnam
De legszivesebben a 2. At
A 3.at csak gondolatszinten
2. Régóta szeretnék hármasozni, de nem tudom, hogy ha felajánlanák bele tudnék-e menni.
3. Illetve másnak a pasija is izgatna de sosem rombolnék szét egy kapcsolatot..
4-est próbálgattam subként, de nem jött be. Jó nekem a régimódi romantikázás.
Az 1-es leszbikus változatát viszont kipróbálnám. Vagyis fantázia szinten izgat, de lehet megfutamodnék előben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!