Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szexualitás szempontjából, ha van egy gyönyörű szexi csaj, álmaid nője. Melyik változatban jön be neked jobban ugyanaz a csaj?
Figyelt kérdés
1. Izmos, szép tetoválások, közepes méret és mell, kortárs táncos, vadóc az ágyban 2. Félénk, szerény, soványabb, kicsi, de szép mellek, klasszikus balettezik.
És természetesen mindkettő változatával remekül érzed magad, de ha muszáj választanod?
És pontosítva?
Barnult vagy sápadt bőr amúgy?
Még mindig ugyanaz a gyönyörű, keves, vidám, okos akár szószátyár csaj csak szexnél más változatokban.
:D
2018. jan. 30. 23:33
13/16 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdést. Most ha álmaim nője, akkor alapból úgy jött be ahogy volt, nem? 🤔
14/16 anonim válasza:
Nem szeretem a túl izmosságot, a tetoválásokat. De a soványságot sem. Ha nem nagyok és feltűnőek a tetkók és nem túlságosan izmos, akkor mondjuk az első. De amúgy...
15/16 anonim válasza:
Második, mert nem szeretem a tetkókat, és a félénkség is előny, mert biztos, hogy nem flörtölget minden percben.
16/16 A kérdező kommentje:
Én sem szerettem a tetkót amíg meg nem láttam egy nőt vele, hozzá illett tök szép volt bár hetero vagyok de vele biztos jó lett volna egy hármas szexD, amúgy nem vagyok olyan.. és nem túl izmosra gondoltam. Én sem értem kérdésem xD túl sokat akartam egyszerre kérdezni. Csak mert kicsik a melleim és nem tudok dominálni, nem mintha valaha lett volna rá lehetőségem xD szoc fóbiával.. De balett erősítő órákon még nagyon gyenge vagyok és ha kevés erőfeszítéssel pontosan tudnám csinálni a gyakorlatokat azzal lenyűgözném magam és most van célom amihez nem kell sok agyi erőfeszítés/figyelem mint pl a video editing megtanulása. Elég olyan helyzetbe hoznom magam hogy ne tudjak visszafordulni. C: köszi a válaszokat :D
2018. febr. 5. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!