Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, vajon mennyi az annyi? Hány nő mondana igent?
Nő vagyok, és nem igazán mennék bele. Az előttem lévő tartalmasabb választ adó másik női válaszoló már kifejtette, hogy miért, én sem vagyok erkölcsileg erre programozva.
Viszont az egyetem már más kérdés. Ott se vágnék bele, ha anyagi gondom lenne. Mindig van lehetőség és egy + másik út. Csak akarni kell.
Ha viszont már teoretikus a felvetés, és nem tudok mit sajnos kifejteni, ezért tovább vinném kicsit a fantázia szabadságát használva a szálakat.
Tételezzük fel, hogy halálosan megfenyegetésben részesítettek igencsak sötét alvilági emberek. Az anyagi csődöm alapból megvan, és fix az is, hogy a családom életének jövője pihen a vállaimon. A fenyegetés komolyságát tekintve már történtek kisebb ráijesztéses retorziók, amiből tudni lehet, hogyha úgy van, szorul a hurok. Magaba fenyegetés pénzösszegről szól, 300 ezer forintról. A háttérről tudni kell, hogy csak magamra számíthatok, és szimplán lenne egy napom összeszedni a pénzt. Ha ilyen szituációban megjelennél, ami persze fikció, akkor is azt mondanám, hogy nagyon maximum elgondolkodnék az eseten.
Ez függ attól is, hogy az adott hölgyemények mennyire vannak alkohol és/vagy egyéb drog hatása alatt, illetve az anyagi helyzetüktől, elveiktől (illetve azok hiányától),stb. Számot meg megsaccolni se tudom mert nem mindegy melyik társadalmi rétegben érdeklődsz
Tőlem neten már kérdeztek hasonlót, akkor is nemet mondtam, és ha élőben kérdeznének is nem lenne a válasz. A miértje ennek meg pusztán két egyszerű ok:
1, nekem szimpátia kell ahhoz h lefeküdjek vkivel, hameg megvan a kölcsönös szimpátia minek a pénz
2, megvetendőnek tartom azt ha vki árulja a testét. 21/L
Milyen csajok? Tizennyolc kornyeke vagy huszas egyetimsta (azok kozul igen.sok mar venne elo a farkad), harmincas [ezek kozul kevesebb].
A tizeneves bulak meg a baratnoiket is vinnek neked, foleg a keleti orszagreszben.
18as vagyok
Kérdező. Egyetemista vagyok 😂
Köszönöm a válaszokat! Mindenképp 20-as évektől felfelé, tehát főiskolások, egyetemisták és felette, mivel 34 vagyok.
@33 Az rendben, hogy szimpátia kell hozzá, de gondolom te sem fekszel le mindenkivel, aki szimpatikus. Tehát a pénz pluszban jön a szimpátiához, hogy elősegítse a döntési folyamatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!