Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, vajon mennyi az annyi? Hány nő mondana igent?
Őszíntén? Előbb szexelnék egy idegennel nem pénzért. Hanem mert ő is meg én is akarjuk. Pénzért viszont sosem. Ettől hányingerem lesz,undorító,megalázó,lekicsinylő. Nem vagyok tárgy nem vagyok megvásárolható én sosem szexelnék pénzért senkivel. Felőlem több "milkát" is adhatna nálam eleve nem dominál a pénz. Nekem nincs is szükségem annyi pénzre. Keresek 190ezer forintot. Én boldogan éldegélek a vőlegényemmel és nem vágyok többre. Csak rá, egy kutyusra, meg legyen fedél felettünk. Van egy jó munkám nincs anyagi gondom, ha volt is megoldottam. Szeretem a kihívásokat nem kérem és várom,hogy mindent megcsináljon helyettem más vagy a semmit nem tevésnek legyen gyümölcse. Nem..én szeretek élni,tenni,harcolni,kűzdeni nem érdekel ha jönnek nehezebb napok,nehézségek. Akkor sem szexelnék pénzért! És az én szemembe az ilyen "férfiak" nem férfiak. Szánalmas az egész. Le lehet pontozni mert nem vagyok egy ki*****tt nagy k*****va és mert nem díjazom ha egy férfi árcu cikknek tekint egy idegen nőt és próba szerencse alapon oda megy minden szimpi emberhez vagyis aki annak tűnik. Az ilyennek adnék egy akkora verbális pofont,hogy vérben forogna a szeme.
L
Én fiú vagyok, 19 éves és már próbáltam. :D
Én azon lepődtem meg, hogy senki nem hívta rám a pasiját, hogy verjen meg.
Igaz én "csak" 13 csajt kérdeztem meg.
9 belement, pedig nem ekkora összegről volt szó, hanem 40 000 ft-ról.
Mondjuk én tipikusan az olyan külsejű lányokhoz mentem akikből kinéztem.
Ami még meglepő, hogy úgy mondtak ennyien igent, hogy mind időseb volt nálam (mivel 18 alattit véletlenül sem akartam meg kérdezni)...
Gondolom elméleti a kérdés.
Nos ha tényleg van ennyid.
Gumit használnál ráadásul még arra is odafigyelnél hogy élvezzem
Lehet bele mennék és még az is lehet hogy ha tényleg élvezem nem fogadom el a many-t
50 nőből egy 25-30 bele menne szerintem.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!