Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Voldemort és Bellatrix hogyan szexelt?
Úgy értem, hogy durván, egy kis BDSM-el vagy inkább csak 'normálisan'?
Bella azt kiabálhatta hogy Nagyúr vagy Voldemort ? Vajon ez valami jutalom volt Bellának, vagy Voldemort csábította el , mert azért ő is férfi? Mit gondoltok, már akkor is együtt voltak, mikor Voldy csak elkezdett felemelkedni és még nem ölte meg a Potter családot, vagy ez csak Bella szabadulása után történt meg?
Mondjuk, nekem valahogy nem passzol Voldemorthoz a felizgult állapot. Mármint Tom Denemként oké, el tudom képzelni, hogy szexelt - bár akkor is unott arccal -, de ez kb annyira reális, minthogy mondjuk sonkásszendviset egyen, és lenyalja a majonézt az ujjáról:D
Túl emberi, ő pedig nem volt már az.
De amúgy egy kis "romantikus" ízelítő:
- Bellatrix! Szükségem van egy utódra, hogy megíródhasson a színdarab. Úgy döntöttem - tartott drámai szünetet -, hogy te leszel az anyja.
- Ó, Nagyúr! - Bellatrix térdenállva vetkőzni kezdett.
- Várj! Nem kívánok veled sokszor kapsolatot létesíteni. Szólj, ha peteérésed van - simított végig a pálcáján -, és elintézzük a dolgot.
Belkatrix felállt, és meghajolt.
- Úgy lesz, Nagyuram!
A többit inkább nem akarom elképzelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!