Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Voldemort és Bellatrix hogyan szexelt?
Úgy értem, hogy durván, egy kis BDSM-el vagy inkább csak 'normálisan'?
Bella azt kiabálhatta hogy Nagyúr vagy Voldemort ? Vajon ez valami jutalom volt Bellának, vagy Voldemort csábította el , mert azért ő is férfi? Mit gondoltok, már akkor is együtt voltak, mikor Voldy csak elkezdett felemelkedni és még nem ölte meg a Potter családot, vagy ez csak Bella szabadulása után történt meg?
Hol volt megirva, hogy szúrta a csajt?
Rég olvastam sry
Mi van?
Ja Bellatrixot kínozta a Kruciátusz átokkal BDSM-nek megfelel nem 😂
Spoiler alertet nyomhattal volna. Megcsak a titkok kamrajanal jarok.
Egyebkent ha volt ilyen akkor "tudodkinek" hivta es azt mondta neki, hofgy tedd be a "tudodmit". A peniszet se lehet neven nevezni sztem.
Nyugi, amiről szó van, az az Elátkozott gyermek színdarabban van benne, aminek igazából nincs túl sok tényleges és megalapozott köze a könyvekhez....
Amúgy szerintem Voldit a legkevésbé se érdekelte a szex, persze Bella bármikor szívesen aláfeküdt volna, de egy szexelő Sötét Nagyúr nem igazán illene Voldi profiljába :D
Ennél sokkal érdekesebb kérdés, hogy MIVEL csinálták?
Voldemort ugyanis némi kígyótulajdonságot vett fel, amikor testet öltött (orra kígyóra emlékeztetően nincs, csupasz bőr)... na most nem tudom, tudjátok-e, de a kígyóknak hemipenis-e van, ami egy U vagy Y alakú KETTŐS szerv... keressetek rá a guglival, sok képet kidob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!