Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti mit szerettek az orálban? Miért szeretitek, ha lenyelik a csajok?
Figyelt kérdés
2018. jan. 30. 12:26
1/8 anonim válasza:
Nekem ez egyreszrol elfogadas. Szuper erezni hogy ezt okozta a szajaval es mindvegig a szajaban vagyok amig orgazmusom van. Nekem nem csak fizikalisan jo erzes hanem lelkileg is. Nekem kielegitobb egy oralis orgazmus mint vaginalis. Forditott helyzetben is szivesen nyalom a lanyt, en sem kopkodom a nedveit orulok ha elvezi amit adok/csinalok neki
2/8 anonim válasza:
Csak akkor izgató,ha élvezi is, ahogy a szájába élvezek. De akkor nagyon:) Máskülönben sose erőltetném.
3/8 anonim válasza:
Az orál sokkal intenzívebb mint a hüvelyben, sokkal több az inger és a látvány is izgatóbb.
Nekem mindegy hogy lenyeli vagy kiköpi. A szájába szeretel elélvezni és ezt ő is imádja.
4/8 anonim válasza:
az orálban, hogy nagy élvezet, jó, amikor az ajkad, a nyelved játszik vele.
A lenyelés pedig izgatóan hat :)
40/F
5/8 anonim válasza:
A lenyelés sokadrangu kérdés.
A lenyeg hogy torokra engedje, ne tartson ellent nyelvvel
6/8 anonim válasza:
Azt amit a nők nagy része a nyalásban...de ahogy itt írták, nekem is fontos, hogy élvezetből, jól és ne muszájból, gépiesen csinálja, és a lenyelés része nekem is semleges. Odáig izgalmas, hogy beleélvezzek a szájába, ha ő is vágyik rá.
8/8 anonim válasza:
Az én párom azt mondja, nem nyelte le neki előttem senki. Én sem nyeltem le egyébként eddig sok mindenkinek, de valahogy kettőnk között nagyon megvan a lelki egyensúly, így ma már ez alap. :)
Szerencsére imádja, ahogy én is. Nem mondom, hogy nagyobbat élvez, de néha erre jobban vágyik, azt mondja intenzívebb az érzés.. :)
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!