Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretitek a szűk p*ncit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretitek a szűk p*ncit?

Figyelt kérdés

Párom azt mondta hogy szex után 2-3 napig szinte hozzá sem tud érni a farkához, úgy megreped a bőr rajta, mert annyira hevesen szexelünk és olyan szűk vagyok, hogy nagyon bedagad a farka és szinte szétszakad, minden rezdülésem érzi.. És ő sincs kis mérettel megáldva.

Szeretitek a szűk nedves puncit?

2018. jan. 29. 23:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
kvikizéshez nem a legjobb.
2018. jan. 30. 00:08
 2/18 anonim ***** válasza:
Ki nem szeretné?
2018. jan. 30. 00:12
 3/18 anonim ***** válasza:
36%

Inkabb hüvelyszárazság lesz ez..

Fene se szereti ha lehorzsolodik a bőr a farkamrol

2018. jan. 30. 00:14
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok száraz, szinte folyok!
2018. jan. 30. 00:16
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos akkor méretben nem passzoltok... előfordul :\

Esetleg próbálkozzatok több előjátékkal akkor talán tágulsz annyit, hogy neki nem lesz kellemetlen közben vagy utána. És csak ne olyan hevesen.. :)

24/f

2018. jan. 30. 00:26
 6/18 A kérdező kommentje:

De épp Ez Az, hogy neki nem kellemetlen sőt...imádja..

Csak az utána lévő pár nap kellemetlen neki

2018. jan. 30. 00:28
 7/18 anonim ***** válasza:
Akkor pedig nem attól reped ki, hanem, hogy szárazon veri sokat, vagy valami gomba...
2018. jan. 30. 05:35
 8/18 anonim ***** válasza:

Könnyen meg tudtok győződve róla, hogy mi a baj, nekem enyhe fokú fitymaszűkületnek tűnik. Ha lelohadt állapotban a mikrorepedések a makkot betakaró előbőr elülső felületén vannak, akkor lehet erről szó. Az is erre utal, ha merev állapotban a fitymát nehéz előrehúzni, a makk mögötti árokba szorul. Kenje Tetrán kenőccsel, hogy ne fertőződjön, hegesedjen, mert csak még feszülősebb lesz. Nem kell semmi mást tenni, javulni fog.

Irígykedem rá, élvezze, és te is!!

2018. jan. 30. 07:33
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem, tényleg a szűk károsodásokat tud okozni olyannál, akinek érzékenyebb a bőre. Tapasztalat. Nekem is ez volt, rendesen a mak peremén használódott el és repedt meg néha, meg a fityma belső részén oldalt. Volt, hogy vérzett is, mert én nem pihentettem soha. De szerintem nincs olyan, hogy igazán szűk vagina. Csak hiába vagy nedves, meg begerjedve, valahol belül nagyon görcsös vagy és gátlásos. Tudat alatt feszülnek behatoláskor az izmok. Pár hónap és felengedsz, akkor már tágabb leszel és ez elmúlik. Én jobban szerettem mikor tág pont ezért, mert azért fájt. De valakinek meg ez jön be és igazából azok szempontjából szerencsés vagy, mert nagyon erősek lehetnek a hüvely izmaid. Az én példámban a lányt egyszer ujjaztam és tüsszentett egyet... mint egy guillotine. Ugyan így az én tapasztalatomból következtetve, ha egyszer teljesen feloldódsz, akkor meg nimfomán leszel :D
2018. jan. 30. 08:08
 10/18 anonim ***** válasza:
De azért azt hozzá tenném, hogy a szárazon verés előtte nem segít a dolgon nyilván. Meg ki lehet ezt a problémát úgy is küszöbölni, ha bír magával az ember, hogy tövig benyomni és csak kicsit mozogni. Mert csak az első felében szűk és a a végén meg csak a mak eleje ütközik a szűkületnél, az meg nem gáz. Persze úgy se lehet megállni, hogy ne pumpáljon rendesen az ember :D:D:D
2018. jan. 30. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!