Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek a szűk p*ncit?
Párom azt mondta hogy szex után 2-3 napig szinte hozzá sem tud érni a farkához, úgy megreped a bőr rajta, mert annyira hevesen szexelünk és olyan szűk vagyok, hogy nagyon bedagad a farka és szinte szétszakad, minden rezdülésem érzi.. És ő sincs kis mérettel megáldva.
Szeretitek a szűk nedves puncit?
"Szeretitek a szűk nedves puncit?"
Persze, mivel nekem a gép nem dobott olyan méretet ami itt a gyakorin átlag :\
(14/3.5)
Kerdezo, bocs h kiabranditalak, de ezek a tünetek nem a puncid különlegességének hanem gombafertozesnek a bizonyítékai.
A gombafertozes tipikus jele h a bőr nedvesség eseten bepirul, bedagad, kiszáradás után pedig berepedezik.
Nincs az a hosszú kemeny dugas, aminek normál velejárója lenne a bőr kirepedezese. En a helyedben elkudenem a baratodat borgyogyaszhoz.
Jobbulást nektek
a túl szűk már nem jó.
az én páromnak nagyon szűk alapból, nekem sincs valami nagyon vastag, de nála nagyon annak érzem. emiatt van hogy úgy kezdem a szexet, hogy "na most jól bírom", de annyira szűk, hogy pár lökés elég.
ritkán pedig már fájdalmasan az, ujjazásnál úgy érzem 1 ujjamat képes lenne eltörni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!