Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti mit gondoltok arról,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit gondoltok arról, hogy írásban, képekkel izgattok valakit? Es valaki arra masztizik és persze ő is viszonozza a dolgokat

Figyelt kérdés
2018. jan. 29. 21:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ahogy a többiek is írták, csak ha nő az illető és ezt bizonyítja is. Igaz, még nem próbáltam, de valami izgalmas van benne. F
2018. jan. 30. 02:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik. Nem egyszer csináltam már, és nagyon bejön. A legjobb benne az ismeretlenség. Sokkal jobb, mint egy sima maszti, mert van valaki a másik oldalon, és elég izgató a gondolat. Kölcsönösen segítünk kielégülni a másiknak, úgy, hogy valószínű élőben sosem fogunk találkozni, már csak a távolság miatt sem. Az élő szex persze jobb, de hogyha arra nincs kilátás, akkor tökéletes.
2018. jan. 30. 09:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Jo kis kaland, nagyon fel lehet izgatni egymást. 😉
2018. jan. 30. 11:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Szoktam. Leginkább videóhívásban vagy képekkel, néha képekkel és írásban, de az íráshoz kell, hogy valamennyire ismerjem és kedveljem is és ne csak annyit írjon vissza, hogy "ahh" meg "uhh" meg "de jó", mert az nem szexchat.

Én is belefutottam már bzikba is, kétséget kizáró bizonyíték szükséges nekem is.

2018. jan. 30. 13:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Jó ég! Hol vagyunk a bíróságon? :O én szexchateltem már pár pasival, nekem csak az írás fér bele, de még senki nem kért tőlem bizonyítékot semmire. Nem is hiszem, hogy bármelyikükben felmerült volna, hogy nem nő vagyok.
2018. jan. 30. 22:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Naivak vagytok mind, neten siman megvezetheto barki. Na es akkor mi van, ha fiu az illeto, akit lanynak hittetek? Ha a srac jol csinalja, ki se derul, hogy azonos nemuvel szexchatelsz. Nem is ez a lenyeg, hanem a fantazia. Allitom, hogy nagyobbat is fogsz elvezni a kamucsajjal!😁
2020. máj. 12. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!