Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek van olyan sexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek van olyan sexuális vágyatok amitöl az agyatokat eldobnátok, de egy férfi is elegendő hozzá?

Figyelt kérdés

Nem azért hogy teljesítsem bárkinek, csak kiváncsi vagyok

26f

2018. jan. 29. 12:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%
Számomra igen, akkora katasztrófa. Mizofóniás is vagyok durván és sok szótól és morfémától kitépném az agyam legszívesebben. De senki nem állította, hogy te írtad volna. Ráadásul mint sok nagyon nagy mizofóniában szenvedőnek, hatalmas a memóriám így még egy év múlva is fel fog villanni ez a nap dátummal, hogy ezt olvastam és a "lelki füleimel" hallottam.
2018. jan. 29. 13:26
 12/17 A kérdező kommentje:
11es mi ez a xar? Nagyon erölteted az inteligenciát, de sehogy nem kelti fel senki érdeklődését
2018. jan. 29. 13:30
 13/17 anonim ***** válasza:
most is ezzel foglalkozol... Másrészt meg az első commentben hol volt bármi "intelligens"?
2018. jan. 29. 13:35
 14/17 A kérdező kommentje:
Félre érted. Nem az inteligencián van a hangsúly. Csak a kérdés nem arról szól h meddig jegyezzük meg. Hanem hogy mire vágyunk az ágyban. Te meg nem is írtál semmit
2018. jan. 29. 13:40
 15/17 anonim ***** válasza:

A birtoklos szex olyan h azt erzed kozben h az ove vagy

Akkor is ha akarod akkor is ha nem

Erezteti veled h nincs mas valasztasod, erot erzel benne energiat, megis erzeki erotikus az egesz aktus.

2018. jan. 29. 13:43
 16/17 Noblesse Oblige ***** válasza:
Nekem ez szavakban nyilvánult meg. Vannak szavak, mondatok, amik extra löketett adnak a szexnek.
2018. jan. 29. 16:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Kemeny es durva szex kutya pozban mikozben lefog es huzza a hajam
2018. jan. 29. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!