Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek van olyan sexuális vágyatok amitöl az agyatokat eldobnátok, de egy férfi is elegendő hozzá?
Figyelt kérdés
Nem azért hogy teljesítsem bárkinek, csak kiváncsi vagyok
26f
2018. jan. 29. 12:10
1/17 anonim válasza:
Nagyon reg nyaltak ki. Annyira elnem!
L22
2/17 anonim válasza:
En meg nagyon reg nem nyaltam.
21/f
3/17 A kérdező kommentje:
Én anno tanítványa is voltam egy velem egykorú nőnek :)
Mondta mit hogyan és első alkalommal elélvezett 69ben. Később felváltva csináltuk akkor 2x is elélvezett. De ő is úgy szopcsizott mint senki más
2018. jan. 29. 12:17
4/17 anonim válasza:
Szeretnem ha a szeretom ugy szeretkezne velem h vegig azt erezzem h birtokol
Fogja meg a hajam, a torkom, teperjen le, vagy nyomjon neki a falnak. Hosszan es alaposan dolgozzon meg a farkaval h masnap ulni se tudjak :-)
5/17 anonim válasza:
Szopcsizott? Most legszívesebben felvágnám az ereimet. Napig nem fogom magam túltenni rajta. Hogy lehet ilyen elb*ottan fogalmazni. Még lánytól is fülsértő nem hogy...
7/17 A kérdező kommentje:
5ös nem én fogalmaztam így hanem a partnerem. Nekem nincs bajom vele. Tényleg ekkora katasztrófa? Én szeretem ha vki saját szavaival mondja ki a dolgokat főleg ha sexröl van szó (és kedves is)
2018. jan. 29. 12:47
8/17 anonim válasza:
Van.Nálunk finom a szex tudom az lesz és kész.Rég vágyom egy ruha letépős elődöntős ott helyben szexre.
9/17 anonim válasza:
8 as vagyok elírtam elődöntős szexre amolyan birtoklóra
10/17 anonim válasza:
8-as mi az a birtokló szex? :) Én ezt nem értem..Mivan? Te valami tárgy vagy? :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!