Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tényleg szeretik, ha mocskos dolgokat mond nekik egy lány?
Figyelt kérdés
Állítólag begerjednek a mocskos szavaktól. Fiúk, tudnátok pédákat mondani, ti mitől gerjednétek be? 28L2018. jan. 29. 09:20
11/14 anonim válasza:
hát én imádom, amikor a punciját emlegeti, mert eleve nem egy trágár lány, de uhh ilyen mondatok, hogy
"már nedves a pinám"
"átázott a bugyim már az illatos puncilémtől"
stb
A punci, pina és a nedvesség kombinálva olyan izgató szerintem egy nő szájából.
12/14 anonim válasza:
Basszad szét a piná-mat te perverz állat. Kurv-ára pin-aszagú a szád. A farkad telesen szétfeszít, totál szétbaszol. Kur-va mélyen vagy bennem.
14/14 anonim válasza:
Mi mindketten szoktunk "mocskos dolgokat mondani" szex közben. Pl: imádom, ha a farkad teljesen kitölt, rohadt nedves már a puncim, dugj meg, ujjazd a popsimat is, add a farkad a számba...én ilyesmiket mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!