Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől nő, a nő?
Figyelt kérdés
Számomra attól férfi egy férfi, hogy megtudja védeni magát, és a nőt akit szeret. Magabiztos, tudja mit és kit akar. Kihozza a nőből a vadállatot, szenvedélyes de ha kell, romantikus. Nektek férfiaknak (megismétlem: FÉRFIAKNAK) mitől nő egy nő?2018. jan. 29. 03:13
1/7 anonim válasza:
Ne is várd hogy értelmes választ kapj.
Az itteni kanos huszároknak attól vagy nő hogy úgy nézel ki mint egy dögös bögyös dög
Engeded mindenhova
És a Párcserétől kezdve a Cuckoldig meg a Bukkakeig MINDENT MEGLEHET VELED CSINÁLNI
2/7 anonim válasza:
#3:A nagy csöcsök és a mélytorok az alap..ki ne hagyd!;)
Hát igen,itt erre nem kapsz nagyon választ.Szerintem ne is itt keresd.Ha egy férfi meglátja benned A Nőt,érezni/látni fogod rajta.:)
3/7 A kérdező kommentje:
Azért reménykedek hogy vannak még normális férfiak itt is :)
2018. jan. 29. 14:11
4/7 anonim válasza:
Szia.Azthiszem ez belsőböl fakad.Bentről kell érezned hogy mivé fejlődsz.Nem mellesleg a kisugárzás,magabiztosság,kedvesség(mint pl ami anyai ösztönből fakad).
Mást nem nagyon tudok írni.Egy Nőről érezhető hogy NŐ. :)
5/7 anonim válasza:
Aki okos, önálló, erős, rátermett és talán a szakmájában az egyik legjobb. Elém raksz egy ilyen nőt és nem tudok nem belé szeretni.
6/7 anonim válasza:
csak azt nem tudom akik lepontoznak azok pasik vagy olyan nők, akik nem tudnak felmutatni semmit a mellükön kívül.
7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem nők lehetnek
2018. febr. 1. 15:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!