Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero lányok ez még beleférne?
Mégpedig az hogy ha egy leszbi nő szeretne kinyalni vagy felcsatolóssal megdugni az még jöhetne?
Azért gondoltam mert sokan csókolóznak buliból ami bensőségesebb az előbbiektől eltekintve mert azokat még úgy is ellehet képzelni hogy férfi csinálja.
És még annyit kérdeznék hogy a szex nők között gátlástalanabb mint a pasik között?
Köszönöm a válaszokat előre is.
11- személyében megint egy önjelölt okoska az irreveláns szavával amit az egyetemen hallott...
12! Neked is köszönöm a válaszod , pont ilyen lányok válasza érdekel, azt megkérdezhetem hogy mi az ami még belefér nálad és miért csak akkor mikor nincs párod?
És ha épp olyan pasit fogsz ki akit nem zavarna hogy nővel is lennél akkor is kipróbálnád?
Hát lehet nem vagyok teljesen hetero, ez jutott. :p Igazából szebbnek tartom a női testet, művészeti suliba járóként gyakran is választom ezt a témát. De párkapcsolati szinten már nem tudnám elképzelni magam egy nő mellett.
Te mirröl beszélsz?Egy alfa kigyurt férfitol egy nő soha nem szebb!Mindehol a hímek az szebbek alapbol .Ez emberknél is így van ha igazi alfa hímekeg nézük.Ezt csak azért láthatod igy mert leszbikus vagy amúgy legbelül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!