Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm miért szereti azt h felizgat (pl. rám ül puszilgat) utána elmegy csinál valamit es ha elkapom ellenkezik h nem akarja, de amugy meg akarja. Ez miért jó? F/25
Figyelt kérdés
2018. jan. 28. 13:43
2/8 anonim válasza:
En is szoktam ezt csinalni a baratommal. Szeretem erezni ahogy felizgul ram, huzom az agyat csak ezzel. Van h a vegen szex lesz van h nem de sose ellenkezik amikor letamadom
3/8 anonim válasza:
Én szeretek ellenkezni néha, még akkor is, ha nagyon akarom. Valamiért nagyon felizgat.
4/8 anonim válasza:
Mert fel akar húzni,hogy jobb legyen a szex.És igen,nem mindig azonnal kapod meg!Úgy uncsi is lenne,nem!?
5/8 anonim válasza:
Ez azért van, mert nem tudod rendesen megcsinálni.
6/8 anonim válasza:
Csak nehogy úgy járjon a kedves hölgy, mint az exem. Kénytelen voltam magamon könnyíteni, mert már fájdalmaim voltak. Utána pedig csodálkozott, hogy nincs szex és nem kap semmit. Egy idő után pedig ajtót mutattam neki.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem fog úgy járni
2018. jan. 28. 19:56
8/8 anonim válasza:
Gondolom ezt csak néha csinálja "játékból". Két dolgot emelnek ki: 1. Húzni egymás agyát, felizgatni, majd otthagyni és csak később kielegülni és kielégíteni a másikat nagyon izgalmas dolog. Minél később kapod meg, annál nagyobb az élvezet. 2. Sok nő szereti a durvább, kissé erőszakosabb dolgokat eljátszani az ágyban. Elvégre ti vagytok az erősebbik nem... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!