Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, ha nincs párotok, szőrtelenítetek?
"Nem érzitek nőiesebbnek a szőrt? Én magamon (26 ff) azért szeretem, mert férfiasabbnak látom."
Ezt azért olvasd el még egyszer! Ha te férfiasabbnak érzed magad a szőrtől, akkor a nőnek nem pont fordítva kéne éreznie???
De hogy a kérdésedet is megválaszoljam, 12 éve élek párkapcsolatban, szóval nálam ez jelenleg jó ideje elméleti kérdés, de ha egyedülálló lennék, akkor is a hónaljamat mindenképpen ugyanolyan gyakorisággal szőrteleníteném, ugyanis sokkal jobban izzadok, ha nem szőrtelen. A lábamat télen amúgy is ritkábban szőrtelenítem, ugyanis sajnos ilyenkor szárazabb a bőröm, ami miatt gyakran lesz sebes a szőrtelenítés után, illetve ilyenkor nyilván nem rohangálok szoknyában sem, nejlon harisnyában vagy anélkül. Intim tájékon pedig ugyanúgy szőrtelenítenék, max. picit tolnék a dolgokon, ugyanis utálom magamon ott is a szőrt.
Úgyhogy igazából nálam ez párkapcsolattól független. Ugyanis nálam elsősorban mindig az a lényeg, hogy magamnak tetszek, ne az, hogy másoknak. Mert ha én saját magam jól érzem magam a bőrömben (márpedig szőrösen nem lenne így), akkor mások szemében is vonzóbbnak tűnik az ember. Egy elégedett ember sokkal vonzóbb, mint egy olyan, aki sosincs megelégedve magával.
Senki nem lesz attól érettebb, mert szőrös.
Férfiasabb egy férfi és nőiesebb egy nő nem a szőrtől lesz, hanem a gondolkodásmódjától és a viselkedésétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!