Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti nektek volt mar sricelos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nektek volt mar sricelos org. Otok?

Figyelt kérdés
Elakarom ezt erni de nem tudom hogyan. Ha valakinrk volt milyen erzes? Egyebkent tini vagyok es naponta tobbszor masztizok normalis? Es volt par napja egy olyan jo orgzmusom egyben az elso is es azt akarom elrni megint

2018. jan. 28. 10:25
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Helyesírási szótárral menni fog.
2018. jan. 28. 10:27
 2/10 A kérdező kommentje:
De allandoan ezzel a helyesirssal jottok mond meg mi volt a helyes irasi hibam! Ekezeteket nem hasznalok ha abba akarsz belekotni az h veletlenul elirtam valamit az megint csak mem helyes iras baszus!
2018. jan. 28. 10:30
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Olyan mintha pisilnél (csak a hüvelybôl jön)

Ha eléggé fel vagy izgulva, tempósan körkörös mozdulatokkal maszírozd a puncid amig nem érzed, hogy kielégül.

2018. jan. 28. 10:31
 4/10 anonim ***** válasza:
82%

:D

Az a baj, hogy a magyartanárod nem jön elégszer a helyesírással.

Sricelos org. B+...

2018. jan. 28. 10:34
 5/10 anonim ***** válasza:
60%

Mi az a "sricelos"? és miért nem tudod leírni, hogy orgazmus?

Először tudd, mit akarsz leírni, mert abból értjük mi is! Azért kell helyesen íri! Nem mindenféle mordori nyelven!

2018. jan. 28. 10:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező...az a helyzet, hogy érdemes visszaolvasni, hogy mit pötyögsz be, illetve mit ír át esetleg a telefon magától. Spriccelős orgazmust kevés nő tud átélni...de ha orgazmus közben összepisiled magad, az is királyság.
2018. jan. 28. 10:48
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

SzDG már adta a helyes választ, én (csakis a kérésedre) felsorolom a hibákat.

Ti nektek; Helyesen: Nektek, esetleg Tinektek.

sriccelős; Helyesen: spriccelős OK, ez elütés

org.Otok; Helyesen: orgazmusotok. A telefon a pont után nagybetűvel kezd, ezt könnyű javítani, már aki törődik vele.

Elakarom ezt érni; Helyesen: El akarom ezt érni. Igekötő és ige közé beszúrt mondatrészek.

valakinrk; Helyesen: valakinek Megint elütés.

tini vagyok es masztizok; Helyesen: tini vagyok, és masztizok. És elé akkor nem kell vessző, ha felsorolás. Ha két mellékmondatot választ el, akkor kell. Itt két állítmány van, két mellékmondat.

masztizok normalis?; Helyesen: masztizok. Normális? Esetleg pontosvessző is alkalmas lett volna.

És volt pár napja egy olyan jó orgzmusom egyben az első is és azt akarom elrni megint; Helyesen: És volt pár napja egy olyan jó orgazmusom, egyben az első is, és azt akarom elérni megint. Elütések, vessző hiány, a végén pont.

Hogy arra is válaszoljak, amit kérdeztél: ne akard a összes szexuális élményt 13 éves korodban a második orgazmusnál átélni. Maradj meg egyelőre a csiklód símogatásánál, majd próbáld ki a hüvelyed ujjazását, hogy neked megy-e úgy. A lányok többségének nem megy, de a csiklójuk prímán működik. A többivel várd ki, amíg egy helyes fiúval átélheted. Úgy még sokkal izgalmasabb.

2018. jan. 28. 13:11
 8/10 anonim ***** válasza:

#7 -es nek a vége :-)

A felgyorsult világban nem pénzből van kevés, hanem türelemből :-)

Vagyis mindent akarunk, de most rögtön.

Ha ő 13 éves, akkor hadd spriccelgessen-pisilgessen kedvére, őrült élvezetekben lesz része, és ez így a tutti.

Ahelyett, hogy itt sírna, mint sokan, hogy így meg úgy de nem tud elélvezni a pasijával (mert béna és úgy simogatja, mintha smirglizné az ajtófélfát), és ettől várja, hoyg felizguljon a bnője :-)

Na mindegy.

Szóval kérdező, hajrá, élvezkedj csak és pisilj maszti közben, vagy pisilés közben masztizz, meg fosz őrülni a kéjérzéstől :-)

A 153a6 éves srácoknak, akik emitatt fújoznak még itt, üzenem, hogy még 15 év múlva könyörögni fogtok, hogy a bnőtök pisiljen a hasatokra, farkatokra :-)

2018. jan. 29. 07:34
 9/10 anonim ***** válasza:

"De allandoan ezzel a helyesirssal jottok mond meg mi volt a helyes irasi hibam! Ekezeteket nem hasznalok ha abba akarsz belekotni az h veletlenul elirtam valamit az megint csak mem helyes iras baszus!"

Csodálom #7 türelmét, hogy még a központozási hibákat is maradéktalanul felsorolta, kijavította, mi több: korrekt magyarázattal is ellátta! :) Bevallom, nekem nincs akkora türelmem, hogy a kérdező fenti reflexióját kivesézzem. Estig tartana ugyanis, ha a 33 szónyi szösszenetben fellelhető -- az elütéseket és ékezeteket nem számítva is legalább 9 -- hibát lajstromoznám, javítanám, elmagyaráznám.

Így csak annyit jegyzek meg nagyon halkan: meglehetősen beszédes, ha valaki még magát a helyesírás szót sem tudja helyesen leírni! :D

2018. jan. 29. 09:18
 10/10 anonim ***** válasza:
7es mekora beteg vagy:D
2018. jan. 29. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!