Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nektek volt mar sricelos org. Otok?
Olyan mintha pisilnél (csak a hüvelybôl jön)
Ha eléggé fel vagy izgulva, tempósan körkörös mozdulatokkal maszírozd a puncid amig nem érzed, hogy kielégül.
:D
Az a baj, hogy a magyartanárod nem jön elégszer a helyesírással.
Sricelos org. B+...
Mi az a "sricelos"? és miért nem tudod leírni, hogy orgazmus?
Először tudd, mit akarsz leírni, mert abból értjük mi is! Azért kell helyesen íri! Nem mindenféle mordori nyelven!
SzDG már adta a helyes választ, én (csakis a kérésedre) felsorolom a hibákat.
Ti nektek; Helyesen: Nektek, esetleg Tinektek.
sriccelős; Helyesen: spriccelős OK, ez elütés
org.Otok; Helyesen: orgazmusotok. A telefon a pont után nagybetűvel kezd, ezt könnyű javítani, már aki törődik vele.
Elakarom ezt érni; Helyesen: El akarom ezt érni. Igekötő és ige közé beszúrt mondatrészek.
valakinrk; Helyesen: valakinek Megint elütés.
tini vagyok es masztizok; Helyesen: tini vagyok, és masztizok. És elé akkor nem kell vessző, ha felsorolás. Ha két mellékmondatot választ el, akkor kell. Itt két állítmány van, két mellékmondat.
masztizok normalis?; Helyesen: masztizok. Normális? Esetleg pontosvessző is alkalmas lett volna.
És volt pár napja egy olyan jó orgzmusom egyben az első is és azt akarom elrni megint; Helyesen: És volt pár napja egy olyan jó orgazmusom, egyben az első is, és azt akarom elérni megint. Elütések, vessző hiány, a végén pont.
Hogy arra is válaszoljak, amit kérdeztél: ne akard a összes szexuális élményt 13 éves korodban a második orgazmusnál átélni. Maradj meg egyelőre a csiklód símogatásánál, majd próbáld ki a hüvelyed ujjazását, hogy neked megy-e úgy. A lányok többségének nem megy, de a csiklójuk prímán működik. A többivel várd ki, amíg egy helyes fiúval átélheted. Úgy még sokkal izgalmasabb.
#7 -es nek a vége :-)
A felgyorsult világban nem pénzből van kevés, hanem türelemből :-)
Vagyis mindent akarunk, de most rögtön.
Ha ő 13 éves, akkor hadd spriccelgessen-pisilgessen kedvére, őrült élvezetekben lesz része, és ez így a tutti.
Ahelyett, hogy itt sírna, mint sokan, hogy így meg úgy de nem tud elélvezni a pasijával (mert béna és úgy simogatja, mintha smirglizné az ajtófélfát), és ettől várja, hoyg felizguljon a bnője :-)
Na mindegy.
Szóval kérdező, hajrá, élvezkedj csak és pisilj maszti közben, vagy pisilés közben masztizz, meg fosz őrülni a kéjérzéstől :-)
A 153a6 éves srácoknak, akik emitatt fújoznak még itt, üzenem, hogy még 15 év múlva könyörögni fogtok, hogy a bnőtök pisiljen a hasatokra, farkatokra :-)
"De allandoan ezzel a helyesirssal jottok mond meg mi volt a helyes irasi hibam! Ekezeteket nem hasznalok ha abba akarsz belekotni az h veletlenul elirtam valamit az megint csak mem helyes iras baszus!"
Csodálom #7 türelmét, hogy még a központozási hibákat is maradéktalanul felsorolta, kijavította, mi több: korrekt magyarázattal is ellátta! :) Bevallom, nekem nincs akkora türelmem, hogy a kérdező fenti reflexióját kivesézzem. Estig tartana ugyanis, ha a 33 szónyi szösszenetben fellelhető -- az elütéseket és ékezeteket nem számítva is legalább 9 -- hibát lajstromoznám, javítanám, elmagyaráznám.
Így csak annyit jegyzek meg nagyon halkan: meglehetősen beszédes, ha valaki még magát a helyesírás szót sem tudja helyesen leírni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!