Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Kinek milyen a jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Kinek milyen a jó orális szex?

Figyelt kérdés
Szeretem nagyon az orális szexet. Szeretném tökéletesíteni a tudásomat, kiprobálni olyan dolgokat amiket eddig nem tettem. Kísérletezni bejön e a páromnak, de már kifogytamaz ötletekből. Tippek?
2018. jan. 28. 01:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Nem szoktátok megbeszélni???

Pedig az a legjobb ötlet.

Ide hiába írunk olyanokat amiket már hallottál

2018. jan. 28. 01:32
 2/11 A kérdező kommentje:
Amiket eddig probáltam azokrol beszéltünk meg közben azért kapok jezéseket hogy,ez kellemes.. mennyire kellemes vagy,esetleg nem a legjobb neki.
2018. jan. 28. 01:35
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

Szeretem ha érzem a nyelvét,....

ha nem csak szopnak hanem végig nyalják a golyoimtol a hegyéig...

be szívják a hegyet, cuppangatnak, puszillgatjak , a golyoim be kapja egyszerre vagy külön-külön.

Ha jó bő nyállal csináljak és néha tövig nyomják azaz oklendeznek benne , nézz mindig a szemébe hogy mikor és hol jó neki , ne mindig legyen rajta a kezed, valamikor csak a szád vagy a nyelved jatszadozon vele. Szeretem érezni a fogát a farkamon..... ha meg megengeded hogy a szádba vagy csak a nyelvedre elvezen és ugy nyeled le az is jó pont ha ezt megcsinalod tökéletes leszel.

Ha csinálod és a farka nem fog pihenni , bő nyállal fog járni a szadban , olyan lesz mint egy zaftos friss punci, ki sem akar majd onnan jönni.

2018. jan. 28. 01:56
 4/11 anonim ***** válasza:
szex!
2018. jan. 28. 02:41
 5/11 anonim ***** válasza:
az annyira nem derült ki, hogy te a pasi vagy a csaj vagy ?
2018. jan. 28. 09:50
 6/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok :)
2018. jan. 28. 09:54
 7/11 anonim ***** válasza:
3-mas, amit írt tényleg bejön a pasiknak. Bár én sajna az öklendezős részt kihagyom, engem taszít, ha bármi olyat érzek, aminek a hányáshoz van köze, olyat meg nem teszek, ami lelombozza a vágyamat.
2018. jan. 28. 10:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Most én sem értem mit vársz? Nincs új a nap alatt. Mindenki szereti a bő nyálat, ha rendesen bekapják. A többit meg úgy is tudhatod tőle ami még extra. A szemkontaktus meg nem csak azért kell, hogy lásd a reakcióit. Amúgy is alap, az ad érzelmi töltetet a dolognak. A nélkül értelmetlen szerintem. De annyi ilyen kérdést látok mostanság és elfog az irigység, hogy nekem miért nem volt soha ilyen lány az életemben, aki igazán szeretett volna szopni és ráadásul mindent megtett volna, hogy jól csinálja. Most döbbenek rá milyen szar az életem:D
2018. jan. 29. 15:24
 9/11 anonim ***** válasza:
2018. jan. 30. 20:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Van lány ismid aki szintén szereti, de nincs senkije?
2018. jan. 30. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!