Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy nő finnyás, pl. nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő finnyás, pl. nem iszik csapvizet, akkor nagy eséllyel a spermát se nyeli le?

Figyelt kérdés

Hülye kérdés, tudom, de komolyan érdekel más mit gondol erről:)

A barátom exéről tudom hogy nem iszik csak ásványvizet. Én engedem hogy a számba élvezzen és utána lenyelem. Azon gondolkozok, hogy vajon az exei is lenyelték neki? Ha a csapvíztől is undorodik egy nő, akkor mi lehet a spermával? Megkérdezni tőle nem akarom.

2018. jan. 26. 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Nem egy a két dolog. Én sem iszom csapvizet,mert kva klóros és gyomor görcsöket okoz. Ha nem eszel klór tabit, le fogja nyelni.
2018. jan. 26. 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Képtelen vagyok csapvizet inni...sokáig a sima vizet sem ittam.

Azért mert klóros, borzalmas az íze.

Viszont a kettő tenyleg teljesen más. Akit szeretsz kívánod. Én szeretem a barátomét, kezdetektől lenyelem és jó ízűnek találom.:D

2018. jan. 26. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Én csak csapvízet iszok, de az eddigi egy exem spermáját nem nyeltem le sose. Totál hányingerem lett tőle. Na erre varrjál gombot. :D
2018. jan. 26. 23:41
 4/7 anonim ***** válasza:
31%
Fúj...
2018. jan. 27. 00:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezekért a kérdésekért megéri járni az oldalra.
2018. jan. 27. 03:43
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
Én iszok csapvizet, de nincs az a férfi isten akinek a kedvéért spermát engednék a számba. Hogy Ti le is nyelitek! Pfuj.
2018. jan. 27. 11:06
 7/7 anonim ***** válasza:
66%

A csapvizet csak főzéshez használom, egyébként ásványvizet iszom, és például még a teát is abból készítem, mert finomabb. Viszont a férjem ondóját minden alkalommal le szoktam nyelni, amikor úgy dönt, hogy inkább a számban megy el. :)

32/N

2018. jan. 27. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!