Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány éves korától lehet csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korától lehet csak úgy beleélvezni egy nőbe, hogy ne legyen abból gyerek 99% eséllyel? 40? 45? 50?

Figyelt kérdés

41 éves nővel ismerkedtem meg és tegnap, a hatodik randin, az első alkalomnál azt mondta, hogy élvezzek nyugodtan belé csak úgy, nem szed semmit ő sem, de nem gond. Nem tettem meg, végül egyszer a hasára, egyszer a szájába élveztem.

Van már két gyereke + másfél éve vált el + személyi edzőként dolgozik. (Szóval nem hiszem hogy titokban apukát akarna belőlem faragni.)

2017. nov. 28. 13:13
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Soha, van olyan nő aki 60+ évesen szűlt.

De 41 évesen még többnyire termékenyek, viszont ha 2 gyereke van, akkor lehet hogy a másodiknál el kellett kötni.

2017. nov. 28. 13:26
 2/10 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Ba zmeg erre nem is gondoltam :D Köszi :)

Majd próbálok finoman rákérdezni, hogy megvan-e még a méhe, vagy hogy elkötötték-e.

2017. nov. 28. 13:28
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
😒😒😒😒
2017. nov. 28. 13:38
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Te tényleg ennyire f#sz vagy?
2017. nov. 28. 13:39
 5/10 anonim ***** válasza:
96%

Amúgy tök változó, hogy kinek mikor jön el a változó kor. Ez lehet akár 45, de lehet akár 60 évesen is. Ebben így látatlanban azért ne bízz, inkább védekezz vagy szállj ki kelenföldnél ;) De igen, a legjobb lenne, ha ezt nyíltan megbeszélnétek.

22L

2017. nov. 28. 13:40
 6/10 A kérdező kommentje:

Úgy értem a valóságban. Nem az, hogy 100-ból egyetlen 50-55-60 éves nő képes teherbe esni hosszú procedúrák, orvosi kezelések után.

Hanem így tudjátok... A valóságban. Fejben sok ember felvitte már magánál a nők termékenységi korát 45-60 évre, főleg azok akik maguk is későn akarnak (majd talán) gyereket, hogy megideologizálják hogy még úgy is ráérnek. Köszi!

2017. nov. 28. 13:43
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
Ma sok nő eleve 40 körül kezd bele a családalapításba... Ne legyél hülye, a 41 éves még bőven termékeny! De 50esről is hallottam már hogy természetes úton esett teherbe, pont azért mert már sokat kimaradt neki, és azt hitte nem lehet több, aztán nem védekezett...
2017. nov. 28. 14:00
 8/10 A kérdező kommentje:

7: Próbálok nyitott elmével járni a világban, de ez olyan hihetetlennek, erőltetettnek tűnik nekem, amolyan "kiemelni százból egyet" példának.

Viszont az eredetire visszatérve, köszi a válaszokat, mert nem erről akartam vitatkozni:

Itteni sugallatra megkérdeztem őt kicsit közvetlenül. Azt mondta elkötötték, meg hogy reméli ez nem zavar engem, stb. Mondtam hogy nem (és tényleg nem). Gondolom azért nem mondta ki korábban, mert félt hogy emiatt kevésbé tekintek rá nőként majd vagy kevésbé találom vonzónak. Ez jó, mert ha lehetséges, 10-ből 9-szer a punciba szeretek elélvezni.

Nagyon kis cuki amúgy.

26/F

2017. nov. 28. 17:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
41 evesen meg igen kevesen esnek at a valtozokoron. Valszeg ha nem lehet gyereke, akkor korabbi betegseg miatt kivettek a petefeszkeit, a petevezetoit vagy a mehet, vagy mindet, vagy valami egyeb baja van.
2017. nov. 28. 22:54
 10/10 anonim ***** válasza:
90%
Akkor ezek után amondó vagyok, hogy ISTENTELENÜL ÉLVEZD TELE!!!
2017. dec. 6. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!