Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Összeházasodnátok egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeházasodnátok egy ilyen külsejű nővel, ha túl igényes lenne a külsejére és környezetére és ez sokba kerülne havonta?

Figyelt kérdés

[link]

Túl sokat költene szépségápolásra, ruhákra. Rendszeresen autóval járna, mert nem szeret bkvzni. Szépen berendezett lakásban szeretne élni Budán. Minden hétvégén legalább egyszer valamien étteremben szeretne ebédelni. De cserébe lenne mindennap szex, meleg vacsora, tisztaság otthon. Egy házasságban közös kasza van igy a költségek közösek akkor is ha a nő dolgozik és belead. Ilyen elvárások mellett nehezebben lehetne spórolni, mint egy egyszerűbb nő mellett.

A KÉRDÉS ELMÉLETI

2018. jan. 25. 16:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
...havonta 200 ezer...
2018. jan. 25. 16:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Alap, h egy nöre költeni kell. Az ennél egyszerübb, átlagos nökre is. De aki már házasodik, ott nyilván közösen megy minden. Közös kassza, közös fözés, takaritás stb. Nem csak a nö dolga, h fözzön, mosson... ha már pénzt kell keresnie, ugyanugy ahogy a ffinak, akkor a ffi is szálljon be a házimunkába.
2018. jan. 25. 18:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Minden héten étteremben eszek - van, hogy többször is. Szépen berendezett lakásban élek egy nagyon népszerű környéken. Mondjuk BKV-zni épp szeretek, mert belvárosban teljesen értelmetlenül használhatatlan az autó, az csak utazáshoz jó. De mondjuk olyan nőt sem viselnék el, aki nem dolgozik - mert az azt jelenti, hogy semmi célja és önmegvalósítási szándéka nincs az életben. Ne a pénz miatt tegye, teremtsen értéket a világnak.

Ennek ellenére bár megtehetném, soha egy nőmnek sem fizettem a szépségápolását vagy ruháit. Persze ajándékba kaphat ezt vagy azt, külföldi utat is többször adtam ajándékba már - nem ezen múlik. Hanem azon, hogy azt maga miatt veszi, nem miattam, mert nekem természetesen tetszik. Ha pedig maga miatt akarja, akkor fizesse is.

Nem ezen múlik, hogy megkapsz-e bármilyen fullos csajt. Megtehetném, hogy bármilyen dolgát fizetem, mégsem tettem - s ezt aki nem golddigger el is fogadja, ebből még az életben nem volt gond. A pénz maximum pillanatnyi önbizalmat ad, de a csajozási gondjait tartósan ezzel senki nem orvosolta.

2018. jan. 27. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!