Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek szexi ez a ruha? Szívesen felvennétek, hogy beindítsátok vele a partneretek?
2018. jan. 25. 15:28
11/23 anonim válasza:
sajnos ez nem tetszik nekem, talán ha fekete lenne és ujjatlan
12/23 anonim válasza:
A modellen jól néz ki, de az én icipici melleim elvesznének egy ilyen felsőben, elvégre nem hordhatnék vele melltartót.
13/23 anonim válasza:
Volt hasonló felsőm, de a pasim utálta, úgyhogy nem! :D
14/23 Leilus29 válasza:
Ez undorito vacak 😂😂😂😂😂 van ennel szexybb darabom is nem is 1
15/23 anonim válasza:
Nagyon izgalmas blúz. Elölről majdnem visszafogott, hátulról meg ultraszexi. Imádom a nyitott hátú felsőket. Érdekes a hatás, amikor meglátják hátulról.
16/23 anonim válasza:
Ízléstelen, ócska, picit ri####os is és senki kedvéért nem hordanék ilyen rongyot.
17/23 anonim válasza:
A no szexi, a ruhadarab viszont nem tetszik. Valahogy olyan olcso hatasa van, el tudnek kepzelni kulonbet is a modellen.
18/23 anonim válasza:
Nekem sem tetszik a ruha, nem az én stílusom egyáltalán... De ha a párom beállítana egy ilyennel, hogy húzzam fel, bánom is én! :) Ha kell, még Shreknek is beöltözök, nem csinálunk ebből gondot. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!