Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja nagyon szűk vagyok. Mégis van olyan hogy én alig erzem őt. Ez hogy lehet?
Én is erzem , hogy szuk. Kettő ujj már faj.
Nedves az tényleg vagyok.
NINCS olyan, hogy "túl nedves". Ez csak a tapasztalatlan fiúknál létező elképzelés. Ha csurig teletöltöd síkosítóval úgy, hogy tocsog, akkor is ugyan olyan élvezetes. Nincs az, hogy egy bizonyos nedvesedés után már kellemetlen vagy nem lehet érezni.
Lehet nyugodtan lepontozni, a valóság attól még nem fog megváltozni.
A probléma itt valószínűleg az előjáték teljes hiánya, vagy nem megfelelő hosszúsága. Van olyan nő akit fél órán keresztül kell izgatni. Ez is egyébként tipikusan a fiatal, tapasztalatlan fiúk jellemzője akik nem tudnak bánni az olyan nőkkel akiket tovább kell izgatni. És emiatt is le lehet pontozni, a valóság akkor se fog változni. :)
Én is nagyon szűk vagyok.
Akkor fordul elő hogy alig érzem ha túlságossan benedvesedek. Olyankor pózt kell váltanunk
24N
Nincs olyan, hogy túl szűk. Erről csak pár perverz álmodozik., hogy két ujj már sok, stb. :D
Ha meg nem érzi valaki, akkor próbálja felfújni a phalloszt, ha már alapból olyan pici, hogy nem érződik egy "szűk" lyukban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!