Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik partnere voltál annak a lánynak, aki elvette a szüzességedet?
Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok és mennyi a lány?
Alkalmi volt vagy kapcsolat?
2018. jan. 25. 14:16
11/17 anonim válasza:
Kettővel előtti válaszomhoz jött pár kérdés privátban:
"Szia, hogy jött össze a dolog? Hogyhogy a nevét se tudtad?
Elmondtad hogy szűz vagy?
Hány éves voltál és mennyi a lány?"
Buliból, a keresztnevét mondta, de ennyit tudok. A pontos koromat nem írnám le, de (sajnos már) közelebb voltam a 30-hoz, mint a 20-hoz és ő is. :D Utána elmondtam neki a dolgokat, nem tudom, elhitte-e vagy sem, de nem beszélgettünk sokat, mert sietett haza (lehet, azért, mert azt hitte, valami perverz vagyok :D).
12/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, hogy csináltátok, hogy sietnie kellett haza? Olyan jó voltál elsőre? Mennyi ideig bírtad és hány kör volt?
2018. jan. 25. 20:07
13/17 anonim válasza:
Én 3. voltam a páromnak, ő 21 én 16 és kapcsolatban voltunk/vagyunk
14/17 anonim válasza:
a barátomnak én voltam az első, nekem ő a második. jártunk, és 17 évesek voktunk :) (és 1000x jobb vokt vele elsőre, mint a korábbi, tapasztalt exemmel :D csak lestem, hogy "óó waat orgazmus szex közben, mi a fenee" xd )
15/17 anonim válasza:
Kb ötvenedik voltam, 27 évesen.
A csaj 16 körül lehetett.
16/17 anonim válasza:
A farokméretem nem érdekel? :D Ha nem kell hazamennie, akkor bírtam volna szerintem órákig, így csak egy óra volt. Na, nem azért, mert akkora király vagyok, csak gumiban kb. semmit nem éreztem és nem tudtam elmenni. :P
17/17 anonim válasza:
Én 20 voltam a csaj 18 neki a 19. Voltam xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!