Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan férfi (25-35) aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi (25-35) aki nem szereti ha a partnere van felül?

Figyelt kérdés
Vagy ha valamelyik férfi nem szereti akkor a nő az aki rosszul csinál valamit?

2017. szept. 7. 17:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki szereti,bár ha az illető hölgy nem csinálja jól,az nem élvezetes neki. De nem arról van szó hogy nem szereti
2017. szept. 7. 17:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Én imádom!
2017. szept. 7. 17:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én mindent imádok, ha a partneremet szeretem. A lényeg, hogy ő is élvezze.

Ha viszont választani lehet az ismerkedésnél, akkor legyen egy kicsit sub beállítottságú, mert nekem a leginkább az jön be, ha vadul, szinte erőszakosan tehetem magamévá a párom. Akivel beszélhetek mocskosan az ágyban, akit elfenekelhetek ha kell, vagy orálisan jutalmazhatok, ha megérdemli.

Fontos viszont, hogy tanult, értelmes nő legyen, aki a mindennapokban egyenrangú társamként van jelen, és nem kell az élet minden területén irányítani. Legyen élete a szexualitáson kívül is, lehessen vele beszélgetni, színházba menni, legyen saját véleménye, stb.

2017. szept. 7. 17:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

exem kb sosem engedett felül lenni.

elég domináns alkat volt és kellett neki az érzés hogy ő irányít és ő van felül. biztos az is benne volt idővel hogy bizonytalan voltam ha havonta egyszer úgy hozta a sors hogy én voltam felül, gondolom nem volt neki olyan jó így inkább maradt az ő dominál pózoknál. szóval van ilyen!

22L

2017. szept. 7. 17:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok exem 29 éves
2017. szept. 7. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Fiatal Komáromban nem szerettem, mert ha a nőmnek hozzám ért a mellbimbója, azonnal elélveztem.

Ma ugyanezért szeretem.

67/F

2017. szept. 8. 08:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Mmmm...a harmadik hozzászóló igazi férfi :-)
2017. szept. 9. 19:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Én jobban szeretek felül lenni. Vagy esetleg lótuszban. Valahogy kevésbé érzem a nőt ha lovagol. Egyszer v kétszer volt hogy jó volt de akkor vagy ráfeszített vagy jó szűk volt. Ha nem erzem akkor hiába gyönyörű, lelohadok kicsit.
2017. szept. 9. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!