Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok a felül 16-17 centis oldalt 6mm-es férfi hajról?
Fiú vagyok. Írtad a nemistudomminekhívjákazt-ba hogy undercut.
Nos a 16-17 cm haj nem olyan rossz de szerintem le viheted 14-ig. Oldalt meg kérd "faded"-be vagyis lépcsős legyen ne egy Ecset legyél. Így legalább eltűnik aza sok hely a nagy ill kis hajad között
Azon kivul hogy most minden 'trendi pasi' igy akar kinezni? Hajra, nehogy legyen egyeniseged, kovesd csak a birkakat.
Mindenkinek mas-mas haj all jol, fugg a szinetol, a haja minosegetol, a fej- es arcformajatol. Ennyibol, hogy alul rovid, felul hosszu, ne vard hogy kiehezett 15 eves lanyhordak rongyolnak majd utanad...
dehogy néz ki unodrítóan, sőt aki annak tartja az nem tudja mire gondol vagy rosszra gondol.
Bőven 10cm felett van, szerintem 20 is megvan és leis lóg, de látszik, hogy oldalt levan végva, szóval ha jól áll neked ugyancsak mindegy és nem-nem fognak divat majomnak nézni hiába mondják ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!