Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Van olyan dolog a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van olyan dolog a szex terén amire korábban nem voltatok nyitottak, de jött egy olyan pasi akivel ez átbillent és megszerettétek?

Figyelt kérdés

2018. jan. 25. 09:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Úgy általában kötelességnek éltem meg a szexet, egészen addig, amíg meg nem ismertem a jelenlegi párom. Most már imádok szexelni, kezdeményezni is gyakran én szoktam.
2018. jan. 25. 11:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Mert nem a szexért szerettem bele, hanem Őmiatta. Persze jött a szex, és mostmár igény lenen rá.

Kedves utolsó!

Hogy alakult nálad ez át?

2018. jan. 25. 12:00
 13/16 anonim ***** válasza:
61%

Van, hagyom hogy ujjazza es nyalogassa a seggem, es az analt is hagyom, en pedig raszoktattam ot a kutyapozra, nem szerette mert hamar elment tole, de most mar imadja en meg foleg ha kozbe a popsimat ujjazza.:)

21/L

2018. jan. 25. 12:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Hogyan változott meg a véleményed?

Én vagyok aki fentebb értetlenkedett :)

2018. jan. 25. 12:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen, a mostani párommal. Előtte nem igazán érdekelt az anál, de most már imádom. Szerintem az kellett hozzá, hogy tudtam, hogy türelmes lesz és nem fogja erőltetni, bíztam benne. Kipróbáltuk, és pont a türelem (és a sok sok sító miatt :D) abszolút nem fájt, azóta meg kifejezetten kívánom.
2018. jan. 25. 22:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Bár nem mostani kérdés de válaszolok.

Nem volt ilyen. Mindig is undorodtam az oráltól, sehogy nem tudtam megszeretni. Általában emiatt dobtak de szerencsére találkoztam valakivel aki ezt elfogadja.

2023. ápr. 3. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!