Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menstruáció alatt mit lehet. Kezdeni a vággyal?
Például osszebújni, és megsimogatni a menstruálo holgy vállát. Istenem. Ha nem akarsz szexelni, akkor minek kerdezek? Te magad megválaszoltad a kerdest. Azt lehet amit bevállalsz. Ha bevállalod te is és a pasi is a szexet, akkor szexeltek menstruácio alatt. Ha nem, akkor csak simogat ahol akarod, hátad, kezed, nyakad, melled, puncid. Puncit lehet ám kézzel is izgatni (akár bugyin keresztul) mondjuk ugy, hogy tamponozol.
Mi nem mondjatjuk meg, hogy mit kíván a te tested mesntruáciokor.
ELhiszem hogy aggaszt és tartasz tole, de mi erre tényleg nem tudunk mit mondani, hogy az o gyomra mit kíván. Én magam se tudom kijelenteni, hogy bevállalom olyankor a sexet vagy nem. Volt már, hogy bevállaltam olyankor, és volt mikor elutasítottam, ugyan azon emberrel. Egyszeruen hogy áll hozzá a gyomrom, a kedvem a farkam. A te pasid nevében mi nem tudunk mit mondani. Lehet, hogy kellemetlennek erzed, de megis beszeld meg vele.
Szerintem jol leszopod olyankor, majd miután kielégult finoman rátérhetsz, hogy esetleg mit merne o oszintén bevállalni veled. Hogy egy kis tapi, nem e zavarná ot, ha hozzádérne, vagy esetleg akár a sex is izgatja a fantáziáját ilyenkor, mert hogy ilyenkor te nagyon be vagy indulva, és ilyenkor is vágynál egy kis kényeztetésre. Stb stb, hogy nem e kenyeztetne o is téged kicsit. Valami hason modzserrel kerdezz ra. Ey jo szopás után, biztos, hogy o i készségesebb lesz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!