Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció alatt illetlenség elmennem erotikus masszazsra ( benyúlás szokott lenni punci fenék is) tamponnal ha már van időpontom és ha nem veszem igénybe elveszik mert 24 oran bell lenne a lemondas?
Figyelt kérdés
2018. jan. 15. 17:39
1/11 anonim válasza:
Rendesen megujjaznak egy ilyen masszázson?
2/11 anonim válasza:
Ha ennyire problémás, akkor küldd el valamelyik bevállalósabb szingli barátnődet!
3/11 A kérdező kommentje:
Igen rendesen. Persze nyilván most közolnem hogy ez kimarad meg látná a zsinórt is csak picit kínosnak érzem így elmenni...meg vajon ilyenkor a popomba benyulhat azt szabad??
2018. jan. 15. 18:03
4/11 anonim válasza:
Használj soft tampont, azzal szoktunk mi a párommal szexelni ha menstruálok (drogériákban lehet kapni) nincs zsinórja sem
5/11 A kérdező kommentje:
Koszi es ha benyul nem lesz véres nagyon az ujja? Az van rairva hogy soft es mi a márkaneve? Itt vagyok a dmben nem találom...
2018. jan. 15. 18:10
7/11 anonim válasza:
Ezt, hogy veszed ki?? Nem tudom elképzelni.
Kérdező, nekem olyan fura, hogy gátlástalanul elmész puncimasszásra majd gátlásoskodsz a tampon miatt. 😃 Én eleve a masszasra sem mennek el, de mensi alatt meg főleg nem, mert tartanék attól,hogy undinak talál. Van olyan hely, ahol kimondottan pasi prostik vannak? Vagy ez most mi?
8/11 anonim válasza:
Képről nem látszik de van benne egy lyuk, felnyúlsz magadnak a mutatóujjaddal és kihúzod, ennyi
De így rajta van a használtai útmutatóján is: [link]
9/11 anonim válasza:
Szerintem az a legtutibb, ha felhivod, hogy sajnos az idozítés nem jott ki a legjobban a noi dolgaidat illetve. Hogy esetleg így is el lehet e menni, csak kulso érintéssel? Mondja meg o. Szerintem hivd fel nyugodtan, nincs ebben semmi. A popodba attol fuggetlenul simán belenyulhat.
10/11 A kérdező kommentje:
Voltam jol racsesztem kijott az aranyerem
2018. jan. 16. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!