Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi volt a legnagyobb illetlenség, amit egy férfi mondott nektek?
Figyelt kérdés
2016. máj. 14. 17:44
1/8 anonim válasza:
Neked most a vállad széles, vagy a fejed kicsi? Talán mindkettő?
2/8 vivien12345678 válasza:
Eleget eszel? Túl vékony vagy.
3/8 anonim válasza:
még olyan hú de nagy illetlenséget nem mondtak (szerencsére:D) 19/L
4/8 anonim válasza:
Fiatal tapasztalatlan kezdő srácok ilyeneket mondtak:
-majd,ha lefogyóztad...(63kg 172cm voltam)
-a k betűs szó,amit nyomi fiatal srácok mondanak,ha nem kapják meg a kiszemelt nőt.:)
-elég kicsi a melled (75B volt,azóta már C)
-sokat masztiztál ezért ilyen a nunid? (kicsit kilógó kisajakra szólt)
-olyan nagy a nunid (???) Elvileg ez bók. Nem tudom,hogy lehet ez bók egy nő számára.:D Ezt már huszonéves srác mondta és nem egy kis kamaszos beszólás volt. Így még rosszabb.:D
5/8 anonim válasza:
"Cica magadnál hordod Magyarország domborzatát"
6/8 anonim válasza:
a nejemnek az volt, hogy nem adom oda a fizetésem!
7/8 anonim válasza:
A srác le akart feküdni velem, de hónapok óta párkapcsolatban élt. Mikor közöltem vele, hogy esélytelen a dolog, a következőt mondta:
" Ugyan már, édes, nekem csak a szívem foglalt, a farkam szabad. "
8/8 anonim válasza:
Jézusom, mi ez a ruha rajtad? ill. Hogy nézel ki? (mindkettővel azt szerette volna kifejezni, hogy nem tetszik neki az öltözetem...szeretem a lazább, retro stílust) és mikor elmagyaráztam neki, hogy ilyet egy lánynak nem mondunk, még ő volt felháborodva... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!