Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melleikkel elégedetlen lányok, nektek volt hogy szexuálisan izgalomba hozott ha valaki verbalizálta őket?
voltam egy lánnyal aki erre izgult. Az èletem ráment hogy leimádkozzam rolla a meltartót. Aztán sex után ott fekúdtünk egymás melett és ezzel kezdett piszkálni,hogy biztosan csunyának tartom a melleit...szó szót követett. Vegül oda mondtam ,hogy ,igen ba+ rondák!
-mennyire? Részletesen mondjam el!
És végül kibökte,hogy őt az nagyon izgatja ha ahogy ìrtad" verbalizálom" a melleit. A stiriás combja viszot tabu volt...
a csajom szerti meg más alázást is mert sub. Viszot fizikális bántás totál off.
Nekem ez így megfelel,nem izgulok a dologra de jobban szeretem a csajt minthog, ezért szakitsak vele.
Nem igazán szeretem a cicimet. Szerintem nem szép a formája.
Viszont szeretem ha dícsérik. Ha szavakkal kifejezi a férfi mennyire tetszik neki. Ettől izgalomba nem jövök, de nagyot dob az önbizalmamon és a bizalmamon a másik felé.
Izgalomba akkor jövök, ha elkezdi ecsetelni, hogyan játszana velük. Hogy szopogatná, kényeztetné...mert egyébként érzékeny erogénzónám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!