Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melleikkel elégedetlen lányok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melleikkel elégedetlen lányok, nektek volt hogy szexuálisan izgalomba hozott ha valaki verbalizálta őket?

Figyelt kérdés

2018. jan. 23. 11:33
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

voltam egy lánnyal aki erre izgult. Az èletem ráment hogy leimádkozzam rolla a meltartót. Aztán sex után ott fekúdtünk egymás melett és ezzel kezdett piszkálni,hogy biztosan csunyának tartom a melleit...szó szót követett. Vegül oda mondtam ,hogy ,igen ba+ rondák!

-mennyire? Részletesen mondjam el!

És végül kibökte,hogy őt az nagyon izgatja ha ahogy ìrtad" verbalizálom" a melleit. A stiriás combja viszot tabu volt...

2021. febr. 5. 17:30
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már volt olyan csajom aki a földig lógó csöcseivel is dicsekedett, hogy milyen szép nagyok, és olyan is aki a világ legszebb cicijének a tulajdonosa volt, de nem tetszett neki, inkább szégyellte! De végül is játszani mindkettővel lehetett! ¯\_(ツ)_/¯
2021. máj. 18. 22:16
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm szereti,de neki a puncuját is verbalizálni kell. (Ilyen szó tényleg van) az egyszerűbb mert tényleg nem olyan szép mint a mellei.
2021. máj. 19. 06:56
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Engem is felizgat ez a dolog. Közben ott van bennem a szégyen és a szomorúság érzése, hogy ilyen csúnyák a melleim, és ebbe vegyül bele a vágy és az izgalom. Mondjuk egy ilyen verbalizálással téli aktus után szükségem van after care-re, hogy elmondja a partnerem, hogy ennek ellenére szexinek tart vagy csak megszeretgessen, hogy feloldja a szégyenemet.
2021. jún. 19. 19:17
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

a csajom szerti meg más alázást is mert sub. Viszot fizikális bántás totál off.

Nekem ez így megfelel,nem izgulok a dologra de jobban szeretem a csajt minthog, ezért szakitsak vele.

2021. jún. 19. 19:20
 26/32 anonim ***** válasza:
91%
Nekem a kisebb mellek tetszenek. Én is azt tapasztaltam, hogy a kismellű lányok jobban élvezik a cicis játékokat! Persze a zsír nem izgul úgy mint egy ideg! De voltak, vannak nagycicis barátnők is!
2021. jún. 20. 06:50
 27/32 anonim ***** válasza:
89%

Nem igazán szeretem a cicimet. Szerintem nem szép a formája.

Viszont szeretem ha dícsérik. Ha szavakkal kifejezi a férfi mennyire tetszik neki. Ettől izgalomba nem jövök, de nagyot dob az önbizalmamon és a bizalmamon a másik felé.

Izgalomba akkor jövök, ha elkezdi ecsetelni, hogyan játszana velük. Hogy szopogatná, kényeztetné...mert egyébként érzékeny erogénzónám.

2021. nov. 21. 18:35
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Akinek sub hajlamai vannak azt szerintem simán.
2021. nov. 22. 02:40
 29/32 anonim ***** válasza:
84%
Igen,mivel szub beálítottságú vagyok,és pont ezek a lelki dolgok izgatnak inkább,ha így aláznak
2022. szept. 5. 09:53
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen,volt ilyen,kis mellem van meg alapból is izgatnak az ilyen szituációk.
2023. márc. 20. 07:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!