Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti belementetek már olyanba a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belementetek már olyanba a pasitok kedvéért h hármas felállás?

Figyelt kérdés

Plusz egy csajjal?

Milyen volt?

2018. jan. 23. 09:37
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
52%

A fertőzésveszely is lényeges.

Minden masodik nő hordoz valamilyen HPV vírust. Nem tudom be vagy e oltva HPV ellen. Az ellen utólag nem nagyon van gyógyszer, vagy legyőzi az imkunrendszered vagy nem.

De a nagyobb kockázat szerintem is lelki jellegű.

Ha szerelmes vagy a pasidba akkor bele fogsz dögleni. Közben talán izgatni fog, de utána, ahogy lehiggadtal, marad a látvány ahogy a szerelmed más miatt élvez.

Olyan pároknál ahol egyik fél sem szerelmes a másikba kiválóan működhet. Ahol még szerelem van legalább egyik oldalról ott ez általában szakításhoz vezet.

2018. jan. 23. 13:43
 12/32 anonim ***** válasza:
48%

Alex C:

Vagy van az az állapot, amikor annyira szeretem a párom, hogy semmit nem tagadok meg tőle. Tudok örülni az ő örömének, akkor is, ha nem én okozom. Amikor a szeretet túllép a birtoklási vágyon és tényleg őszinte ... Ott minden megtörténhet következmények nélkül. Bár ezt elég kevesen élik át, mert az emberek nagy része önző :-)

2018. jan. 23. 13:56
 13/32 anonim ***** válasza:
28%

#11:

A legújabb felmérések szerint a huszonéves lányok 90%-a hordoz HPV-t!

2018. jan. 23. 13:59
 14/32 anonim ***** válasza:
75%
Igen. Életem egyik legjobb szexuális élménye volt. Nálunk nem vezetett szakításhoz se, pedig a mai napig szerelmes vagyok a páromba. :)
2018. jan. 23. 14:16
 15/32 anonim ***** válasza:
55%

Szexpartnerrel igen. Csodás volt.

Párkapcsolatban tabu. Válóok

24N

2018. jan. 23. 14:46
 16/32 anonim ***** válasza:
44%

12:

“van az az állapot, amikor annyira szeretem a párom, hogy semmit nem tagadok meg tőle. Tudok örülni az ő örömének, akkor is, ha nem én okozom.”

Ebben teljesen igazad van. Csak a köznyelv ezt nem szerelemnek nevezi. Es ugy erzem, hogy a kérdező nem érte még el ezt a szerelem kihulese utáni, önzetlen, baráti-szeretetteli állapotot.

2018. jan. 23. 14:52
 17/32 anonim ***** válasza:
49%
#16: Ez nem a szerelem kihűlése utáni állapot :-P Az elejétől így voltunk. Vannak nem önző emberek is a világon, akik merik a párjuk előtt vállalni a szexualitásuk :-P
2018. jan. 23. 14:55
 18/32 anonim ***** válasza:
54%
Soha többé! Egy rámálom ma is az egész. Már azon az éjszakán szakítottunk.
2018. jan. 23. 15:04
 19/32 anonim ***** válasza:
41%
A haveron így szakított a barátnőjével, pedig a csaj erőltette. Amikor élesben ment a helyzet akkor a csajnak nem tetszett hogy a srác a másik nőbe is bedugta. Akkor persze nagyon élvezte de utólag már nem és állandóan azzal cseszegette a srácot hogy a másik csajjal jobban élvezett mint vele.
2018. jan. 23. 15:14
 20/32 A kérdező kommentje:
Én szerelmes vagyok, ő nem 9 hónap után sem... Neki ez a vágya... Én nagyon féltékeny vagyok se megtakarítás szabadulni ettől magamban.. Azt akarom h jó legyen neki... és úgy érzem szívesebben lenne velem ha nem érezné rabságban magát mellettem.... Én nem igények másik pasit ő benne lenne ebben is h jó legyen nekem.. De nekem csak vele jó...
2018. jan. 23. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!