Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak egy kérdés a prostitúcióról?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak egy kérdés a prostitúcióról?

Figyelt kérdés

Csak érdekel milyen körülmények visznek rá egy személyt hogy a lyukát áruba bocsájtsa? Mármint, tényleg ez a legjobb bizonyos helyzetekben? Diákmeló meg miegyéb mellett akár egy pékségben eladó

Engem nem kiborít a helyzet férfiként de összezavar

felelősen döntenek vagy milyen tettek a nő és a férfi részéről jó-e rossz-e jó irányba viszi-e ez kollektvívan az emberiséget? én igyekszem elhatárolódni 24f vagyok amugy de mit adhatna egy fiatal egy fiatal lánynak nincs pénzem egy gram se emiatt vagy nem emiatt nőm se

2018. jan. 23. 06:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szükség van a prostikra mert nélkülük mennyi bolond szaladgálna az utcán? A sok 30 as örök szűz nyomorék utolsó esélye hogy szexhez jusson ha igénybe vesz egy fizetőst.
2018. jan. 23. 11:49
 12/12 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek
2018. jan. 24. 02:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!