Láttátok a Riasztás két műsorát ami a Dubajozásról prostitúcióról szólt? Milyen reakciót váltott ki belőletek?
Figyelt kérdés
2016. máj. 12. 15:50
1/7 anonim válasza:
Buta k..va elhitte, hogy 4 nap olyan szexért amiben ő mondja meg mit lehet (de akár bármilyenért) kap majd 12 millió ft-ot.
Elmeséli, hogy sz.rdarabként bántak vele egy olyan országban ahol a nőt sz.rdarabnak nézik.
Miután hazatért a tv-ben elsírja a "sérelmét"
2/7 A kérdező kommentje:
Tanulságnak mások elrettentésére "tökéletes" példa . Amit felvázolt világjelenség ,nem földrajzi probléma , de a kéjnők esetében magától értetődőbb .
2016. máj. 12. 16:09
5/7 A kérdező kommentje:
Igen és a nők elnyomása is . Ezt nem azt jelenti hogy optimális jelenség .
2016. máj. 12. 16:26
6/7 anonim válasza:
Csak azért írtam mert kiváncsi voltam mit akarsz kihozni a témából.
Jól tippeltem.
7/7 anonim válasza:
Számomra az a megdöbbentő,hogy valaki ennyire megalázza saját magát..Sajnálom azt a nőt komolyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!