Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátomnak amikor kivertem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak amikor kivertem, csak ondó jött. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Először csináltam neki, és nagyon meglepődött az eredményen, és nem értette hogy miért nem rendes spermája volt. Kicsit dühös is lett.második alkalommal is ugyanígy jártunk. Ez lehet attól, hogy sokáig tartott az összebújás/simizés? Vagy esetleg befolyásolta a dolgokat, hogy lehet hogy picit megnyomta a cipzár, vagy esetleg én magam?

2018. jan. 22. 20:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudjátok mit csináltok ne csináljátok :DD
2018. jan. 22. 20:02
 2/12 RRR ***** válasza:
69%

Az ondó, más néven sperma a hímek nemi mirigyei által termelt kolloidális folyadék, amely hímivarsejteket (spermiumokat) tartalmaz. Frissen fehéres-szürkés, olykor sárgás testnedv.[1] Ejakulációkor 3–7 ml lövell ki, benne a férfiak 40–360 millió ivarsejtjével. A párosodás során a nemi szervbe az ondóval jutnak be a spermiumok. A hímvesszőből az ejakuláció során távozik az ondó, amelyet legtöbbször orgazmus (kéjérzés) kísér.

Már sokadszor bizonyították be okos és – meglepő módon leginkább – férfi tudósok, hogy az ondó rendkívül jó hatással van a nőkre, soha semmi nem volt még ennyire egészséges. Vitamin, antidepresszáns, igazi életelixír, mondja egy tudós.

2018. jan. 22. 20:07
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen, valamint úgy tűnik rosszul fogalmaztam. Pontosan arról van szó, hogy az alap fehéres sűrűbb dolog helyett teljes átlátszó híg folyadék volt, amit ő nem értett, mert még nem találkozott hasonlóval előtte.
2018. jan. 22. 20:22
 4/12 anonim ***** válasza:
Talán előváladék?
2018. jan. 22. 20:36
 5/12 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam ezen én is, de mégis hogyan? Abszolút normálisan elélvezett.
2018. jan. 22. 20:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy előtte kiverte 1-2x és még nem volt ideje újra termelődnie az ondó váladéknak?
2018. jan. 22. 20:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Akkor az csak prosztataváladék volt. Ez csak kétféleképpen lehetséges.: A: előtte a srác sokszor élvezett el rövid idő alatt. Vagy B: a heréi nem termelnek hímivarsejteket. (Utóbbi gáz, mert akkor meddő).
2018. jan. 22. 20:56
 8/12 A kérdező kommentje:
De máskor tök normális volt neki. És nem verhette ki előtte, mert egész nap vele voltam.
2018. jan. 22. 21:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz velük:D Nálam egyik se, termelnek a heréim mindent, és egy nap csak egyszer "tudok" ( érzem jónak ) elélvezni. DE főleg régen nekem is volt sokszor ilyen. És általában pontosan akkor, ha sokáig nem csináltam és nagyon fel voltam izgulva. ( Lehet ez utóbbi játszik közre a barátod esetében is! Én inkább erre gyanakszom. ) Abban is volt talán minimális fehér cucc, de 99% átlátszó. S olyankor nagyon messzire elspricceltem ( gondolom azért, mert csak átlátszó volt és nem volt benne plusz "súly", de ez csak saját elmélet:D ). Bevallom, szerettem. Mostanában nagy spriccnél is sűrűbb a dolog, nem tudom mi okozza. Mármint, hogy már nincs olyan átlátszó időnként sem ( akkor is időnként volt ugye ). Aztán lehet, ha lesz barátnőm visszatér, mint a barátod esetében:D
2018. jan. 22. 23:10
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez sokat segített! 😊 Ment a zöld pacsi!
2018. jan. 22. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!